20-21 NBA 休季討論區 (3)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
如果全盛時期既green 有三分 防到占士既佢就真係冇人取代到 依家既佢 唔諗trade唔trade到既話 kyle Anderson/al horford/gordon haywood/plumlee/saric都好似得 各有各優缺點
18騎有幾個仲值10M約喎
今年隊湧GLeague底薪
睇搭幾多pick同資產既姐
前幾年playoff 連登仔仲講緊佢係廢版rmbj
冇入playoff 一年就變左件垃圾 真識波
唔係超勁得分手 係連登仔眼中都係垃圾一件

市場上同類型同級數既根本搵唔到
要大鎖 機動性 組織力 控到波 高球商既4,5 號位
一係就上到rmbj級數
一係就西門
字母唔講喇 組織力 球商始終未夠班
講咁多咪又係睇佢2020 表現覺得佢廢
隊波咁廢 佢又唔係得分型 冇埋curry
本身就預左tank 咁多因素影響

你睇返佢2019 年既佢playoff 咪仲打到
平均得分 助攻 仲高過champ 個兩年
冇興趣同以上咁多印象hater討論廢鳩
Nba講數據,拎一次playoff run有6次大三元既球員出黎再同我講
你班傻鳩話佢靠浪花丫麻,好 拎場均超過6次以上助攻既內線出黎對比下再同我傾

至撚憎你班hater,重要你班友大多數係浪花迷,成日覺得廢鳩累鳩你浪花,屌你老味冇廢鳩你浪花只係普通all star咋傻仔,波特蘭雙槍level咋,收皮啦
19 playoff KD Klay 大傷 咪去番1516 時期個Green 數據反彈好合理,仲未計1516 多左bogut 同埋david Lee , DG 19 升番好合理。但都係比gasol ibaka 打爆左

2020 仲唔使講,完全冇曬星味,現曬形。Tank 都可以刷數據(例如12-15 年既Cavs KI, 17-19 太陽既Booker) DG 真係比人開始刷唔起既感覺
你收皮啦雙槍level , 人地帶領三分時代呀
我勇2019冇禾杜贏火箭g6個場
已經係最佳例子證明廢鳩重要性
見拎gordon hayward個堆黎比笑撚死
唔講以為係齋靠curry同klay贏到
記得有識波帝講過得一場咁大把
屌你咪就係關鍵個場嘅下半場
單靠廢鳩做主軸
同curry玩short pick and roll
再玩傳導俾klay iggy looney而撚爆對面囉
今晚大開眼界
喂 拎到數據出黎未?
唔敢覆上面d point?
所以如果Green要trade走真係成個體系砍掉重練
根本冇人代替到佢個角色
成功NBA得幾個有機會代替到
仲要全部非賣品
https://youtu.be/9oP3eRlZT4A

拎gordon hayward之類黎對比個堆盲反撚
有冇咩偉論如果廢鳩不是廢鳩究竟點樣可以串連起成隊勇撚爆火箭呀???
冇數據你又屌,有數據你又話刷
Haters都俾啲素質啦

KD klay傷幾多場令廢鳩易擦左數據呀?
1516 有撚Lee?

打爆係俾西琴同可愛打爆,所以打爆就廢鳩一個責任?

你究竟睇過幾多場勇士架...反都俾啲理據啦
咪話佢以前勁 宜家廢囉
屌你啦
2014–15: Injury-riddled season and first NBA Championship Edit
Lee suffered a strained left hamstring in the final game of the preseason, which sidelined him for 24 out of the first 25 games of the season. Lee was replaced in the Warriors' starting lineup by Draymond Green, who continued to start even after Lee recovered. The highest-paid player on the Warriors roster at $15 million, Lee became a reserve for the first time since early in his career.[17][18] On January 27, 2015, he scored a season-high 24 points in a 113–111 overtime loss to the Chicago Bulls.[19] Lee won his first NBA championship with the Warriors after they defeated the Cleveland Cavaliers in the 2015 NBA Finals in six games.

食撚左佢啦冇David Lee

第二,屌你比人打爆成個series咪姐係宜家廢左,宜家呀屌你個柒頭,以前DG 又defensive team 又DBOY 又係關鍵時刻唔好單打Green。 19 又柒 20 又係柒呀 咁係咪廢左呀屌你個柒頭。
宜家係指幾時呀?
今季?
你數超過6次助攻既內線俾我睇?
屌你老味今年tank team拎黎講把撚咩
成個體系不嬲就係基於3核心架啦
冇curry>green>klay嘅時候 講經咩
你可以話佢唔撚打 你可以話佢傷 但係咪代表廢嘅 一年後真係廢咪俾你日講夜講囉
明明都冇打足全季
同上次有個識波帝帝話以curry今年嘅狀態(打得5場)就預計下年冇top 10有乜撚野分別?
1516呀屌你老母
你自己打架戇鳩鳩

你認為廢鳩19playoff都柒既話,都唔洗再討論
1920season tank佢就擺明冇出盡力,有睇波就知
咪話多左 david Lee 同 Bogut 囉屌你
再之前有兩個人打內線,當時DG 仲會好過宜家(Pt Rb AST)

岩岩睇番數據2019 2020 個數據真係好柒,同2015 2016 完全冇得比。

講真,今年又比佢打Pt guard ,又比唔同陣容佢試,好似試過唔過十分?
答到上面2019打箭個場廢鳩嘅重要性未?
iggy嘅數據夠柒啦
由2015到2019打po打finals都係咁
咁二姑有冇用呀?

你可以話廢鳩冇咗三分 進攻廢過以前
防守力水冇16成隊prime個陣咁爆seed
但係咪廢撚到可以俾你班識波帝之流
拎gordon hayward之類黎對比黎取替呀?

都係個句 答到上面2019打箭個場廢鳩嘅重要性未?

今年冇curry冇klay 加一堆g league
我當俾你話有dlo/wiggins
基於體系3核心少咗兩個
而佢就係以個兩個核心黎做串連成隊波嘅
打唔打到場均10分同佢真正實力有乜關係?
啫係二姑係灰熊唔撚打就等於垃圾?
下年真係廢嘅咪俾你日講夜講囉
依家?講經咩柒頭
究竟你up緊乜鳩呀⋯⋯
咪話15-16冇david lee囉⋯⋯你醒未
乜撚野「之前有兩個人打內線,當時DG 仲會好過宜家」
屌今季佢一個人打晒內線?
係就好勁添啦,令隊波4個打5個都打到場波

屌你仲要話查左⋯⋯你智商有問題?
19 playoff又有咩柒呀⋯⋯
13.3+10.1+8.5 柒乜撚?

20 得season,season係冇浪花既tank team拎到6.2次助攻喎
超過6次助攻既內線你數俾我睇?

屌你老味,一時又話靠浪花 超過6次助攻點計?
一時又話退化,19playoff數據點計?
跟住就話今年柒就要trade,屌你啦,邊有咁上下既球員係tradable架?

柒一年就要trade,咁trade 左curry先唔該,佢仲柒
喂 咁你又過左火
美隊唔廢喎,但美隊人工仲高過廢鳩,達唔到socalled浪花迷要trade廢鳩換平D既代替品既功效者
都係個句啦,拎住啲咁嘅隊友仲拎到6apg 真係冇得話佢廢
大佬,你啲隊友係G league 料嚟
屌你老母臭閪淨係識切牙膏
係隻閪腰見到david Lee 就見唔到Bogut 你老母係咪個腦都有問題呀 宜家講清楚2015 年有david Lee 好唔撚好呀屌 個西腦轉唔撚到呀 我先屌撚完呢個Pt 先,講撚到david Lee 2005 就離撚咗隊咁 屌你2015 係咪打緊呀屌柒你

第二個Pt 屌你放大嚟講6個助攻,唔撚講埋籃板同得分同埋個入球率,同四年前比全面跌三成啊屌你老母臭閪,仲要係今年係主力打多左進攻同應策(比你打埋Pt guard) 係咪廢撚左好撚多呀。仲要係24 歲同28 歲比,屌人地巔峰上升期,佢就廢撚左三成(數據上)

第三,唔撚靠浪花點有助攻呀
Trade 撚埋curry 咪變番今年咁柒囉屌
Morey入76人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞