20-21 NBA 休季討論區 (3)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
SEASONS都跌到仆街
Ching你呢段野好似啲podcast既intro
咁你個賣笑PAGE可以學下喎
橫掂個page同二哥一樣咁低汁
embid換klay打魔球大家覺得work唔work
人如其名

呢兩日見佢係呢度judge人d trade package
但係自己ig propose個d又係三幅被
帽事嘅
咪引到你日日睇
Ching我又上嚟問功課

近日消息NBA薪資下跌3-12M
我當下跌10M 即是回到2017/18水平 那麼Tax Apron 或者說硬上限是125M
勇士光4人就130M薪資

18年2nd Pick
Bagley 第一年合約7.3M

勇士有咩方向 總唔會用盡17M TE掛
[Charania] Multiple sources say the cap and tax are expected to be $109 million and $132 million, respectively.

好心d人有心就睇英文料

上次條CCTOY傻閪一生一世又係

拎埋D唔知第幾手支那網翻譯版就當執到寶

明明我就原文都貼撚埋出黎都唔信
都係所謂記者爆料
件事未有定案唔好咁老定
其實過咗30好多球員都會斷崖式...
RMBJ算KEEP得好
講真...GREEN當年頂鋒緊~力量都唔弱雞
鋤唔入都好正常
大家睇慣咗RMBJ帶多個入樽
啲普通嘢就覺得退化
同埋GREEN那球喺佢剛發力就由上而下壓落去
力道唔係向前~
如果喺RMBJ升到一半先攔佢就真係未必攔到

我係睇IG有個NBA新聞page
跟著佢個記者名google
而家得你有睇
喂原來你就係nba.gm呀?
其實你想問既方向係咩?
問個cap會點變?
定問個cap低咗對勇士有咩影響?
hi 好耐冇睇波
想g mb依家點?
Bd
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞