20-21 NBA 休季討論區 (3)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
大家點睇新歐洲金童?感覺好吹奏feel
Who
rubio
Deni Avdija
籃網和獨行俠新賽季城市版球衣流出

麻麻地
真唔真呀 如果真係跌到咁後係咪似態度問題多過試訓唔好
含撚啦屌你老母
仆街死呀
射波要改, 對抗性唔夠又要增肌
手感本身都硬, 增完磅之後更加難想像
仲水過左手法國仔
應該接近bender
都算雙鋒 技術型
最痴線係吹到有Doncic既skill
Skill俾你有,但BBIQ 同moves無根本好廢
就好似話bender係porzingis2.0咁
吹到佢係Doncic2.0
叫返Lin 頭入埋去
有冇消息講幾時開季?
傳緊22/12,regular打72場
應該好過Bender
起碼以色列League都勁
之前有研究過
NBA>Euroleague>ACB(西班牙)>土超>俄超>法德意ABA(東歐)>CBA
應該整體廢過CBA
但佢果隊有打Euroleague所以係廢聯勁隊
歐洲唔係打到球王級都唔好期待喺NBA會好快打起
Teodosic Shved De Colo都生存唔到,Bogdan球王變role player
要打得起basketball IQ要好高先得
原來我打錯
想打Avdija係以色列League都勁
而Bender當年係普通Role Player料

NBA名宿Shaq更新Instagram曬出一套歷史球星首發陣容,配文寫道:「我不在乎你們說什麼,但沒有球隊能夠七場系列賽中擊敗這支球隊。」

AI換Curry仲好啦
藍球得一個🏀
AI 3pt同組織都很一般

有Curry三分線出一步你都要Mark
成個球場spacing好好多
但歐聯唔掂,以色列league mvp都係pj tucker level
18歲得牙值搞得掂歐聯啦
Rubio當年歐聯4年63場平均5/2/3
Dream + Barkley + KD + Klay + Curry
有冇得打
好似同cba 差唔多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞