20-21 NBA 休季討論區 (3)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
你個ID岩晒會員明井南是分手良藥 aka 我條女最撚索用
上年湖既kuzma 係百搭籌碼, 今年係勇既AW 百搭.
大家都話trade 佢換粒星返黎, 但我覺得留佢打返, 最小睇返半季觀望下先仲好啦. lonney 好似好返啲(應該未好哂, 終於膀頭最複雜最難醫)
不見了
日日都突個龜頭仔出黎嫁喎
因為佢係勇唯一郁得嘅資產,仲要係大約正資產
搭2nd pick夠value換球星,要清cap換空氣又得,再唔係拆做兩隻role player都得

其實無乜機會開季前換走,但唔諗換佢就無嘢好傾
其實rondo 有冇機會去勇?
高球商應該幾夾, 帶下bench 幾好

不過勇有得揀應該狗衝猴
咁呢個真係佢哋作風
又同埋今次個FA class咁勁又多人又值得留wor
崩潰
唔講以為個體系係為廢鳩而設
我又咁睇
勇士個體系知所以同其他普通擋拆球隊唔同就係因為有Green
有佢先玩到好多戰術
其實咁嘅 隨時會free fall
其他隊有勁stretch 4夠多左好多戰術可以玩
bertan又係西波毛既體系核心?
換唔換走佢一件事
但成日都用換完有無代替品去拗就無乜謂
唔通你會話因為無代替品所以換到字母都唔換咩
好既教練咪就係識睇你有咩牌黎決定打法
睇夾咩人?
浪花又真係唔需要stretch4 wor
em....你用第粒星黎比喻啦
換到字母咪廢鳩終極加強版本囉
明你想講咩,但你個例子反駁唔到囉
得分手冇人嫌多
有冇人知2哥UP乜
想知點struggling 法

射波炒曬?
關平=MVP
想標轉隊
佢想講關平=MVP goat
勇一定會贊
點會降低自己個pick既trade value
不嬲都冇人知佢up乜鳩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞