20-21 NBA 休季討論區 (3)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
The Paul/Suns thing, from what I’m told, is very real. Talks have advanced past preliminary stages, and there is already discussion of this expanding to a four-team deal involving the Clippers and Mavericks. The names I’m hearing are Kelly Oubre, Ricky Rubio, Landry Shamet, and Dorian Finney-Smith, plus a few others, with the 10th and 18th picks changing hands.
Ff mode
艇要rubio
牛要kelly
腸要cp3
雷要shamet同2個pick
但又好似話大飛想要西書
我諗如果係真~大家可以幫佢諗諗後年點重建
完全係鳩噏
炒hinkie係同聯盟檯底交易換16 1st pick
炒colangelo係twitter醜聞事件

我估76唔會有新突破
年年換人腳換管理層
雖然我希望估錯
西書根本就係垃圾合同
所以我見到都表達對佢既懷疑
咁上年又真係大失敗既
今年希望好少少
Rockets’ Russell Westbrook wants out of Houston, sources tell @TheAthleticNBA @Stadium.
邊隊傻鳩肯犧牲下食佢份大約
雷霆蝕少少收多兩個pick食返
兩個pick都彌補唔到黎緊每年都要比40m
仲要2023年先完約

我係Presti 不如比機會SGA擔大旗
Pick相信靠trade CP3都會拎到一兩個
76 人得唔得?
CP3 留多年啦走唔到架啦
想知會然名井南是分手良藥今年會有咩新既出位言論
呢條友d片9成都係9up 竟然有人覺得好睇
平時睇開老高?
唔傷係有
佢去瘤岩啦,一個打曬博下入po
刷翻黎
去d無人睇既垃圾隊就啱
唔洗隔日殺龜咁撚悶
幾高質
係無香港人睇既隊
隻龜去瘤啱晒 反正隊波同個人都係搞下笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞