20-21 NBA 休季討論區 (3)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
支持牙祖驚閪交稅乜
仲要2pick 又多舊錢
隨時張個pick同green一齊送走
下年真係減既話 仲要未可以比人入場睇
收入大減 我諗好多隊都會賤賣d球員
唔計主力其他全底薪樂似真係要咁多錢
已經交左兩年奢侈稅 今年再交要多好多
真係留pascall 唔要Green 好過
會唔會最後wiggins + green走
所以killian Hayes前咁多?
Hayes
兩個差唔多,預測都係6-10之內
三波不了
點齊都無用啦
東岸都尾2
三波射姿好怪
我覺得減cap 影響太大.
球員同球隊老闆都有機會嘈到銀仔最後唔減.
想睇勇士下年4粒星champ 唔到
成班傻仔連勇士今年洗唔洗交Luxury Tax都未知,
係度話咩要交幾倍稅做乜鳩

講乜鬼減cap 影響,勇士係真係驚呢兩年要交稅既,
咪trade curry & klay囉,實trade到唔洗俾稅架
否則呢兩年交硬,咁就係睇呢兩年點操作衝埋最後一次者
路過講一講
今年湧係唔使交稅
The current threshold is $132.6 million, via Spotrac.
湧今年嘅總薪資係
$131.5 million
https://www.basketball-reference.com/contracts/GSW.html
我都記得勇士今年好幾次賣人都係為左壓低人工, 仲以為佢地最後都係壓唔過.
你都幾撚廢 柒完仲要大大聲話人柒
比人踢撚爆左就做縮頭龜
支持J擊
Paschal而家連穩定正選都未必係喎點同green比
唔洗同D垃圾認真傾啦,佢地只係跟風抽水之麻,人地話廢鳩廢,佢地咪覺得廢鳩要躝囉
當日笑鳩人契弟籃球咪同一班人

依加廢鳩開始退化就要清鳩個3冠功臣
呢D咪傳說中既浪花死忠?!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞