20-21 NBA 休季討論區 (3)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
TD應該會仲好用過Barkley
冇...shaq team 隊波防守力爆燈
AI係弱點
AI會俾人弱點攻擊喎
ai 衰極都3× NBA steals leader
curry夠會俾人弱點打爆
kobe mj lbj prime長期防守1隊
知唔知AI啲偷波點嚟
仲要佢咁矮
一定比人起勢強姦
講到curry 唔會俾人強姦咁
ai 進攻咪又係守佢唔到
聯防塞住中間AI已經冇運行
Shaq要塞底
Rmbj要鏟底
AI又要鏟底
Mj kobe 又要落post 射mid range
個球場突然之間變咗好細
AI換周董
唔過半場都入三分
‘“Wiseman does not want to come to Minnesota because Karl Towns is there. From what I understand, Wiseman doesn’t even want to do anything with the Wolves," said Brian Windhorst on The Scoop podcast (h/t Pro Basketball Talk).
magic wade bird td jarbar/wilt/dream
mid range 唔一定要post ge
依隊波擺明係玩個人能力架喇..
夾一定唔夾..但全部人都係攻守頂級怪物 (守唔計AI啦)

kd curry 俾rmbj mj kobe 單防協防屈身體能力輪姦
我唔覺得佢地可以打到幾勁...

你拉空3分..但佢地可以用身體能力壓制解決依個問題
你要知道佢地唔係普通3D級數防守
shaq team 你可以當有3個可愛在場守你咁樣
玩個人能力用wade代ai會唔會仲好?
Ai個位轉做cp3/手套 外線防守好癲
Wade 會更好一定 你用Miller 轉rmbj 打pg 都得
/ 用payton 都得tim
不過shaq team fix 死左 冇計啦
同意, 最多都係pick 黎trade 有機會.
今年小年, 個個draft都差唔多, 撞手神.
Miller
Reggie miller
反正攻個時你可以俾RMBJ 主控都可以 未必一定要正PG 打team shaq
守波時咪miller 對位curry 反正都係不斷協防gal a
用miller 對位klay kobe 守curry都可以
All time team拎AI嚟講已經好笑,仲要Reggie Miller
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞