20-21 NBA 休季討論區 (3)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
無話唔支持佢放
只係話presti會攞到好盡
而有機會叫價太高而傾唔成
SF大年兩隻Jalen, Z. Williams,
是但執到隻開發到控波, 實夠做核心
加埋吹到全能嘅Cade
樓豬出signature shoes
Klay 都有po
公牛如果簽rose番黎正選,正選組織力未必夠
後備又有少少浪費
coby white係sg多過pg
rose點會爭贏fuck me個正選
我反而覺得cade係地板高 但天花板唔高
側翼堆體能怪就痴線既 不過側翼最難養
Lavine打sg喎
Coby white做第六人最岩
如果黎緊教練可以調教返前年既控場型Lavine出黎 咁正選擺佢同rose都還好
或者將wcj d高位策應練出黎都得
BD嘅話你預Lavine打出生涯年啦
The Phoenix Suns have had discussions about acquiring Chris Paul from the OKC Thunder, sources tell me &
@TimBontemps
. Story forthcoming.
The NBA's transaction window is expected to open two or three days prior to the NBA Draft on November 18th, sources told Adrian Wojnarowski.

突發
Austin Rivers to opt out of contract
禾河
應該無咁多
5M到都好好了
波叔係咪要去腸
Rubio 唔好咩
TimBontemps講嘅,笑下就算
人工咁高仲要多傷嘅廢老真係唔多想要
點換
Cp3+25th pick換Kelly+rubio+10th pick
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞