20-21 NBA 休季討論區 (3)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
LBJ
我地有字母 唔洗要廢鳩啦
幾鍾意謠傳mb<->dvd, eason, levert+pick呢個trade
ESPN story on the Houston Rockets hiring Dallas assistant Stephen Silas as head coach

WTF??
見啲ff trade講
harden<->bs+horford+pick+求其
好想mb有好波打
Ben+龜
依家都唔係騎2.0料,事實佢已經係過左prime走下坡
睇佢著鞋已經知,以前著d signature又厚又高又重,playoff著Soldier直頭扎到實都快到仆街。今年playoff著對18根本係放棄保護換速度,但一樣慢過以前
17 18點樣過prime

你拉今年黎講把撚
16年G7 最後對green個球鋤唔入已經係開始退化既表現,之後18年仲會打到扯蝦咁款
31歲啦,應該會想追冠掛
攞黎講
12打雷抽筋
13打刺抽筋我都可以話佢退化
再唔係就完美到仆街嘅ad
問題唔係入唔入到playoff啦
退化就肯定,但係連爆都爆唔起真係唔敢講
今年playoffs佢爆既場數一隻手數哂
但反而好似幾輕鬆,尻下尻下就搞掂
而家吹緊工資帽會減,真係唔信大飛會貴簽朗度
咁係因為AD Carry

講過好多次,一睇高階數據就知FOJ跌到仆街

今年數據都係受惠於Pace大增先冇咁肉酸
我既意思係對面比既壓力唔大,佢淨係推AD打已經搞掂對面,高階數據跌到仆街,但成個playoffs都係輸得6場
我覺得要下年對返勇,大飛果的先判斷到佢仲有幾多貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞