20-21 NBA 休季討論區 (3)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
Green換BG who say no
笑撚左 韋拿踢法似我
咁有料咁有potential 放佢上trade market
睇下換到咩囉
「廢左咪換有咩唔岩」
岩,但你仲未講到換咩係好過廢鳩喎
你俾個合理人選討論下丫

「今年揀下卒」
係呀,但你會唔會係衝playoff呢最後兩年黎拆骨練新仔呀?
咁唔練新仔頂廢鳩,你可以trade到咩人番黎先?
俾D replacement 名字黎睇下丫

奢侈稅⋯⋯
答一答我今年勇士洗唔洗交稅?
下年、後年,trade走廢鳩都一樣要交稅,想唔交就要trade klay/curry
trade value冇咁差,只係各隊fans都唔鐘意佢,唔想佢黎
但老實,trade就一定trade唔到all star level,咁點解唔自用呢
https://www.nbcsports.com/bayarea/warriors/hypothetical-blake-griffin-warriors-trade-discussed-bill-simmons-zach-lowe

係就係trade for BG, 不過係Andrew Wiggins and the No. 2 (pick) -- with (Jordan) Poole to make the contracts work -- to (the) Detroit (Pistons) for Blake Griffin and (the) No. 7 (overall pick).
ok
死番入猢狗竇奶foj鞋底啦太監
BS條9upper
又話Del Twitter
人地要搵食架麻
原諒啦
換BG係升級係就多個持球進攻點 防守就唔夠全面 而且BG都幾玻璃
sor
太監有冇自己post的?
U=李連英
U呢?
光緒?

kd 好撚肉酸
以為嘅毒撚學到壞哂
嗰兩冠算把啦 入curry既球隊痴冠 打個過左prime time既廢老
遲啲睇死佢同艾榮搞到網拆骨
dlo隊網其實好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞