20-21 NBA 休季討論區 (3)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
雷有adams 要Harrell條廢物做咩尻
雷應該係想玩幼幼 一步一步打上去
clippers offer個堆全部都即食衝playoff 個type 黎
無睇錯rumour 係話先簽後換
Thunder 賺到笑
Clippers 冇曬pick 啦
之前比曬嚟換PG
唔覺雷會食Harrell
痴撚線
錯到碌撚咁
Marcus Morris, Montrezl Harrell兩個FA
計緊乜撚
你話sign and trade就話姐
you認真左
得得得 得你有睇波
悶, 仲未有交易動靜
早些時候,美媒報導稱,獨行俠將交易得到馬刺雙核組建四巨頭以衝擊2020-21賽季的總冠軍,他們的交易方案是送出T.夏達威、D.保維爾、卡列柏、祖斯甸積遜和2020年18號籤,去交易得到馬刺的迪羅辛和艾迪治。這樣一來,獨行俠將擁有盧卡當錫、波辛基斯、迪羅辛和艾迪治四位球星,四人聯手將讓球隊在西岸成為奪冠熱門。

冇人射三分真係要靠seth curry?
Lma 3分3成9架今季
係ddr射唔到
冇左POWELL個底靠獨角唔係好頂到喎
其實補多個3D SG/SF搖擺好似幾好J
不過都係一年貨仔,LMA年紀都唔細。
問題係刺換班友返嚟做乜,又唔後生又長約
搭多兩個pick仲有得諗
牛仔咩人都傳下, 之前又話要硬牙beal, 吹到佢有攻有防
睇返ESPN啲trade就知幾搞笑
兩個玩多年完約free五十幾m出嚟,換完變咗廿m三年廢約
雷霆開善堂?
你末睇到其他trade添
仲鳩到得啖笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞