美劇集中討論區(46) Third Day |WAWWA |Fargo 4 |Haunting of Bly Manor

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
係咪真係會跟未來咁行
今集話未來有個機械手女人推tic返黎現代
reddit班人提起dee今集又係單手中招
明明之前好似勁鍾意人
估佢仲有得出場
又幾似
但見佢地一路慢慢吊住尾 要掂到佢為止就即刻諗起it follows
我睇yt都有人講Dee嘅手臂

如果犧牲tic只係為咗christina長生不老又好似on9咗啲
睇下邊個男人
Ryan reynolds唔得囉
講起刀槍不入
leti個刀槍不入mode都有少少霸氣
可能佢少比人打 覺得幾過癮
佢一出親場都會focus佢
遠距離欣賞佢高大著衫靚 近距離講野對眼又好靚

睇果陣感覺上dee好似仲高過佢地咁
佢未sheshe過係時候下海
可能出黎救佢
魔法好似喺唔同人身上有唔同表現
leti係會彈開子彈
christina可以受到攻擊但會自癒

tic召喚嗰隻怪物唔知係咪christina控制到
佢第2集幫隻牛接生過呢款怪物

ruby唔好再食william啦 識食一定食真身
D好慘原本都未有事
Tic老豆阻住哂
但佢長生不老應該要犧牲有血緣關係既人先得
認真諗呢套劇情又輸了
嗌佢老婆出黎
今個星期五

the boys原來下集season finale啦
好想睇下集
呢套野臨尾先咁精彩
如果真係犧牲個黑人俾白人長生不老應該又會受攻擊
佢老婆正啊喂
唔係掛 呢季咁就season finale
乜都冇寫過咁
邪教講咗成季都冇發圍
S.W.A.T 真係勁好睇
Ruby變果個白人女人好大嬸feel,Ruby自己本身仲好樣
老豆真係豬一般隊友
D打到後面都應該冇力孖妹其中一個都食花生等D冇力

長生不老應該係要有血緣啦
第一集Christina老豆好似有講過 所以先揀中tic
Netflix終於上 you me her S5
推介俾肥騰騰睇,講多重配偶關係,三人行
嘩 啱啱睇完 the third day
果然係有少少twist係到

呢套究竟出到s5 啱啱出嗰陣都諗過睇,之後知佢係多重配偶所以冇睇
今集佢同william扑嘢好難頂
唔知佢本身咩來歷呢 應該唔會淨係普通人掛
巴打好似好鍾意睇呢類劇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞