美劇集中討論區(46) Third Day |WAWWA |Fargo 4 |Haunting of Bly Manor

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
你估中咗一半
應該會睇嘅
GLOW final season由 renew咗拍咗一集變cancel

但聲明話因為武肺 要2022先拍完播驚回唔到本
屌你老母Netflix
好嬲呀
唔諗住renew就唔好整個咁嘅ending啦
Netflix大仆街
Netflix又黎
早排都有幾套宣佈咗renew又cancel
可能關武肺事,唔可以hold演員太耐,隔一年拍成本又上升,嬲都無辦法,好失望咁早就決定cancelled
又唔見HBO斬咗Succession
只可以講Netflix係咁仆街,唔知拎乜準則renewed 劇,好似新劇得Warrior Nun renewed,一流外景plus九流劇本
renew咗都唔安全
warrior nun未至於九流劇本啦
睇bea acc話差唔多開拍啦
未去到九流,收返變七流劇本

TBH個Production Executive係Jenji Kohan, 即係OITNB嗰個,仲以為後台硬無咁易cancelled
一方面覺得套野唔係幾值得有S2
但見平時每個禮拜公海個勢又好似幾hit咁
似會有S2
拍咗都可以cancel架

tbh口碑仲要幾好
睇咗ep8未
christina套套衫都靚過emily in paris
睬睬睬,吐口水講過啦
覺得jude law算keep得幾好

燈: wn拍唔成下年睇唔到
有幕個dee夜晚周圍望,見到班差佬先踩單車出黎果幕
我睇到熄左聲驚個跳舞twins jump scare彈出黎
跳舞twins做得勁好
睇完成個腦都係佢兩個
一開頭喺車站暗樓梯慢慢出黎已經好恐怖
重口play
christina同ruby講野啲眼神係愛

條新trailer
係咁kiss
jodie一變返正常look就好J返啲
講到尾都係紅唔紅
多人睇夠hit / 提名到大獎就燒錢幾耐都等
得口碑但現實唔多人睇就武肺式cancel
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞