美劇集中討論區(46) Third Day |WAWWA |Fargo 4 |Haunting of Bly Manor

1001 回覆
5 Like 0 Dislike

emily in paris係假法國
跟隊
如果你鐘意lily collins可能會睇埋佢
唔會
覺得Lily collins係入面唔靚
ruby背叛佢所以喊
每次都係見佢變男先撲上去做返女就冷淡返
christina心都灰哂
係喎 唔記得左hdm
可能free guy就到佢當時拍ke個期
我都心灰意冷
話時話仲係未有s2消息
以前第1眼都覺得lily collins幾靚
但唔知點解又冇話特別鐘意佢好似唔係幾襟睇
睇埋下個禮拜會唔會講
老咗 冇初出道咁精靈
C字頭應該講緊我
但我唔係鐘意佢嘅
只不過覺得lily collins同lily james都靚女
我有啲面盲 一開始成日分唔到嗰幾個黑人男仔邊個打邊個
原來之前同Captain只係煙幕
最峰迴路轉嘅係Dominic west第日即刻拖個老婆出嚟係記者面前曬恩愛, 仲要寫埋紙牌話俾人知佢地兩個不知幾好
poor lily
考古時間
冇咩嘢好做巴打
我都係睇幾集先分到
同上集先知原來craig同caitlin個ex係兩兄弟

maggie一開始已經好似好嗒佢糖 成日笑淫淫
佢地都幾open 冇乜掙扎咁
Dominic同老婆啲情史咁似Normal People
見Hill House bluray有三集extented ep.有冇人睇過?
三集咁多
啲taste又會咁峰迴路轉
但佢明知人地有老婆都中埋去自殺式玩自己事業
同埋原來之前話佢喺公園食白粉
張note
係,ep01,05,10 extended,睇file size應該同正集咁長,有埋eng sub
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞