美劇集中討論區(46) Third Day |WAWWA |Fargo 4 |Haunting of Bly Manor

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
鏡頭一轉見到佢
覺得ruby都係未必養得熟但今集佢又有啲變奸既走勢
反而覺得christina會fail成日強調佢plan得完美 實係失敗收場
咁多套都唔夠一套垃圾Emily紅
christina會死

netflix啲宣傳真係好勁
我覺得係因為套野係Netflix播
咁Netflix就係贏在全球有得睇
香港HBO好似連WRWWR都冇
睇哂haunting of bly manor
雖然victoria好J但同佢sheshe個jamie都好正。

Carry到金髮既都係j死人既女 Jodie , Victoria , Jamie , abbey

The Crown Season 4 | Official Teaser | Netflix
15th November
https://www.youtube.com/watch?v=_hJ5CwsphdQ
有多套重點嘅嘢睇了
睇teaser見到有戴卓爾夫人嘅出現,睇落都好神似下
好快手
我睇完都想睇返s1
全靠個ending先覺得今季還可以
唔似hill house咁圍繞一家人去講,bly manor有幾對唔同couple,講起黎好鬆散
除咗damie呢對,其他嘅故仔又唔吸引
連lake lady嘅由來都悶到爆炸
今季casting亦冇上季咁正

認同金髮j死人
我知呀, 仲要兩套都係summer in italyep3 Fraser同Caitlin用個酒樽握手同埋Fraser見到Johnathan同佢阿媽跳舞嗰度根本就係cmbyn啲橋段嚟
ep4 成集係度開p有啲悶
啱啱睇完ep5
Dani同Jamie都叫做有一齊開心左幾年啦
希望上得成同有happy ending啦
原定Christmas上,一定happy ending啦
Anya Taylor-Joy has officially been cast as a younger version of Charlize Theron's Furiosa in a 'Mad Max' prequel film, co-written and directed by George Miller
https://variety.com/2020/film/news/mad-max-furiosa-prequel-anya-taylor-joy-chris-hemsworth-1234802781/
都係嘅 佢哋都算互相陪伴咗一世
真心覺得佢會
仲話伏幾撚多人睇
收聲呀
congrats

jodie.....
幾時出finale promo相呀
覺得WAWWA就算netflix有都唔會太多人睇
emily呢啲無腦表面先多人睇
臨死前對望

jodie跑唔郁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞