美劇集中討論區(46) Third Day |WAWWA |Fargo 4 |Haunting of Bly Manor

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
果陣睇左兩三集開始冇乜動力
加埋見到睇完班人劣評如潮
即刻停左冇睇
都係既 比係S1真係差啲
期待S3有人推個輪椅佬落街
Danny 攬住兩個女仔既時候⋯後面Fraser 係度9跳笑死
我大約知咩事個個睇完咁嬲
男女主角一齊左先叫醒我
唔知幾多季之後先可以叫醒你

有幕個個9跳果陣
Fraser exactly係呢個icon咁
上季班人屌到開花
黎緊下季實派糖
最尾嗰度真係睇到講哂粗口
想j死人咩
想睇Love同V sheshe , 然後鬥痴線
多謝肥騰c嘅分析
本來仲諗住慢慢睇 見到你地傾又驚被劇透即刻拿拿林睇曬佢
黑白嗰集我睇左頭10分鐘就飛左去最尾
其實嗰集係咪淨係講翻lake lady個故事?
christina下集造型好靚咁
睇咗啦 得third day仲停係ep2

之後都嗰集會接返個尾,skip喺冇問題嘅
lake lady個故仔真係悶到嘔
LC今集睇到好炆
老豆繼續柒下柒下差啲搞出禍
leti行得咁撚慢扮型做乜柒
christina bb出得1分鐘

好在ruby真係wfc tic
Soulmates 開始有啲伏
一黎單元劇,二黎同一個主題
IMDb 5.5
無人做個女仔我去做,助跑推佢落懸崖 嬲到
老豆雖然7下7下阻住哂多,但佢話出去救個男仔都無問題個part老豆都有佢可憐既地方

心諗跑啦仲慢慢行,D老母頂到白泡都出哂黎 如果tic知道leti係個個時侯仲慢慢行實屌佢應該幾搞笑

覺得Christina 啲行為/神情/演繹個方法?幾似男仔,例如今集由書店出黎開始到車走ruby 總之就係型啦
老豆係慘但佢性格好唔討好
完全體諒唔到佢

D老母反晒白眼升天幾驚佢會死 睇到又好嬲又好笑

Christina做咩都咁型 根本仲型過william
ruby識貨
係人都沉船,ruby比christina睇中咁幸運(咁講法可能有啲衰
好似斷左片,我唔係好記得點解佢兩個會發展到咁正係記得william係酒吧請ruby飲野跟住就變到咁。
兩個都揀唔到
FF無極限
搵victoria做V其中一個ex
知今日打風假
留返今日睇劇
8號波全力煲劇先
bly mayor我冇你哋睇得咁快
睇得4集 動力好低下
睇到新聞話四點前落機會唔大 唔知真唔真
全力睇haunting of Bly manor
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞