美劇集中討論區(46) Third Day |WAWWA |Fargo 4 |Haunting of Bly Manor

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
都係戥最細果兩個慘 theo夠堅強
差唔多個個都遇到恐怖野都當佢地幻想
Nell唔敢喺房訓搞到喺廳訓 老母又陪左一陣就走左
走完即撞鬼
老母自己個老母都有靈力 照計都feel到啲野真真地
老豆死到臨頭先識帶佢地走
S3好似冇乜太多高潮位
但S4班人好多火頭 開始開戰既感覺
同埋ep4發覺護士堅痴線
邊有殺佢
你記錯真係大肚,joe仲搬去同佢一家幾口一齊住
下季應該bb出世
如果你鐘意睇痴線佬,咁you好岩你,如果你鐘意睇痴線佬痴線婆,咁you s2岩你多啲
喺cage Joe想殺佢時,佢先話有bb,所以無殺到佢
睇錯左你果句
正解
痴線佬->
痴線婆->
原來Victoria曾經casting S1 Beck呢個角色, 不過落選左, 唔係佢就可以同Peach....(只存在於joe的幻想)
有冇睇過reddit呢張圖
護士屬於最高級嘅痴線

Jodie應該直到就算我地呢度燈力幾強勁都唔會改變到
我開始follow victoria ig嗰陣已經見佢del哂啲野佢以前好活躍出post架?
我You出時follow佢, 正常明星account, 有d 宣傳片劇照咁, 但幾時del晒所有野我就唔清楚, 依家佢所有野都出story, 佢個acc有三個0好特別

食飯幾經辛苦終於睇到第7集
睇左大半季都係唔鐘意Flora講真冇乜邊個角色係鐘意睇

講起有啲懷念peach
今季跌watt跌得超勁
連最愛睇sheshe嘅我都對Dani x jamie冇乜感覺

其實我冇特別鍾意victoria個樣
睇過s1幾集only s2未睇過
睇完ep4 can confirm
護士係全部人加埋最危險果個
S4識睇梗係睇Charles Diana Anne
醒起我係有睇s1第一集
peach一出場就知佢會立flag
係咪少數靚女先會carry到冇眉
agger真心覺得同之前爭幾遠下
不過係幾靚女既hill house果陣連埋個角色又有加分
s1有sheshe
女主角個best fd係sheshe不過佢係單方面痴線婆mode sheshe
好搞笑同男主角鬥變態 離間對方等女主痴自己多啲
我覺得S1好睇過S2
原來係咁
個frd開頭成日好照顧beck咁又借錢俾佢
有諗過佢究竟係鍾意beck定用借錢控制beck
遲啲冇劇睇又可以追返
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞