美劇集中討論區(46) Third Day |WAWWA |Fargo 4 |Haunting of Bly Manor

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
一路打住機 有望下
劣化版devil wears prada
男主係幾靚仔
呢套佢都好型
一出場全盛期果陣佢仲係好得戚好mean

got冇可能啦
班cast有今生冇來世
咁大班人又唔會回歸 重新拍過又唔會
屌D&D老母
捱唔到男主角多出場 頭兩集佢都出好少
btw睇完bly manor覺得Oliver Jackson-Cohen好靚仔
而家冇少女味啦
俾e整到殘晒
下季想睇佢地一齊生活
上tumblr睇下算啦
同意佢靚仔 仲幾大隻下
S2果陣比佢搞到成個棄婦咁
放心

應該又要佢地分開一輪先會合
呢個paris look真係underrate咗

Villanelle :I'm not with them when I'm with them
Eve :
每條線先啱開左個頭咋喎 得翻3集作收唔收得切阿
不過我諗就算有S2都未必會係Luca guadagnino導哂咁多集 可能又係掛個名做製作人
caitlin戲入面都係得嗰14/5歲 可能真係以為痴條鬚就呃到人
Richard 遲下唔知唔會俾啲屋企人激死老婆俾帽佢戴 個女想做男仔 自己係Trump supporter但個仔又想做穆斯林
Johnathan我都覺得唔似hehe係深藏不露定會中途轉基就唔知啦
睇左3集棄左但係又好想s2睇phoebe同andrew
下季...都唔知等到幾時
Jodie呢幾日好似拍完套古裝啦 幾時開ke4阿
直接睇
已準備skip s1-3直接睇the crown s4
Next 唔錯
知唔知逢星期幾更新?
Netflix 聽日仲有套grand army好似都唔錯
呢套之前有啲爭議
某個writer係twitter話creator岐視有色人種writers
https://twitter.com/mingpdynasty/status/1301225559243001863?s=19
又好似幾精彩咁

His Dark Materials: Season 2 | Official Trailer | HBO
premieres November 16
https://www.youtube.com/watch?v=3CdQm6gLHUM
可能得如果仲有3粒鐘
但唔係佢拍就冇意義
richard自己都好多怨氣 返工又比人騎住
今集搞到好似姦左個老婆咁

佢對fraser又唔似有hehe意思
似係同個o靚仔玩 私底下fd底咁可能fraser會默默咁失戀
cancel左都睇?
前幾日prime day amazon送左個會員俾我諗住唔好嘥 開來試下佢
點知睇睇下變左binge watch

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞