美劇集中討論區(46) Third Day |WAWWA |Fargo 4 |Haunting of Bly Manor

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
冇睇新trailer
jodie拍緊嗰套古裝戲造型又係好唔掂
真身kiss 真身kiss
ruby都好似開始受受哋christina
佢喺暗房同leti講嘅野
睇yt有人講leti叫ruby唔好信christina,但佢自己先啱啱將底片交俾人
爭10分鐘左右睇完
今集見tic果套 / 中間條裙同最尾褲look
佢呢隻身形加埋個樣著親套套都

褲look

等阿tic條紅裙仲有頭紗

btw佢俾人打嗰part原來係模仿bobo個死法
係咪佢想感受下個痛苦
幾有it follows feel
原來兩個都係2x歲定3x歲女人黎
bly manor review睇落大部份都係話差過S1(預左)
同埋話唔算恐怖

好消息可能係女主角好似係sheshevictoria
咩話
我以為兩個都係十幾歲
跳到好詭異超勁
我最期待嘅畫面
今季好似主要講愛情 上季講家庭係比較易有共鳴
而家諗返s1都唔係太恐怖
LC今集九尾狐好慘
諗住tic終於搵返自己但人哋已經有新女
tic仲要叫佢get the fuck out
一見到佢啲表情都係會諗起V

果套戲佢個髻好搞笑
christina靠leti tic都儲齊哂啲野咁滯
唔知最尾有冇得洗白christina
果套佢成日好有魔女/vampire feel
好似係 因為ruby成日話佢唔明 所以試一次
但佢上返黎係又笑又喊
如果跳得唔好 好易變左搞笑
但佢地係一出親黎就真係不安
覺得淺色果個特別恐怖

其中一個
https://www.instagram.com/kaelynnharris
唔得啦 我要入戲院睇jodie!!!
我都見到賽前篇篇review都係話愛情劇
點愛情法係咪sheshe線
S2就咁睇trailer已經覺得唔恐怖
christina都冇乜做衰野 本身白到殘眼
而家萬事俱備
但覺得tic老豆會搞事
我啱啱食飯睇到Christina同leti deal嗰段
孖妹係做得幾好 Diana踩單車嗰到以為佢會滾落地追D
我反而諗起get out 啲background music幾似下
佢刀槍不入又識自癒 其實點都唔會明
上返水係咁笑唔知係諗咩

btw覺得佢上水個樣都好靚 christina係咪對我施咗魔法
但係佢哋身高都同Di差唔多咁
應該好多種愛情嘅
不過睇victoria sheshe已經夠晒
Tic其實都幾衰
唔聽人解釋
山長水遠黎到講幾句就比佢屌走左
明明本身女主角level咁既backstory 今集變左2打6
食飯睇會掛住睇唔記得食飯
D都好勇猛下
tic同leti都勁順攤就俾咗Christina
個bgm好襯 聽到好緊張
已經接受唔到佢咀男人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞