美劇集中討論區(46) Third Day |WAWWA |Fargo 4 |Haunting of Bly Manor

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
Josie唔係啡咩? 淨係睇咗S1佢哋啲劇情
冇諗過已經15年
史上最正sheshe浪漫喜劇
Penelope好正,但無啦啦cut咗佢個角色
隻雀瘋狂望鏡頭
我睇s1ep1覺得好悶 點追好
冇咩嘢好做巴打不嬲都好高質
唔會咁貴人事忙

btw我阿媽做左emily死忠
開左黎睇之後開始係咁吹奏話好睇
阿媽睇開.........?
我啲睇開中蟈劇嘅同事都話好有興趣
仲話有frd同佢講超好睇
個個洗哂腦
我以為我問題本身鍾意睇靚人靚衫 都頂唔順棄劇
其實就算睇埋落去都唔算好好睇
覺得頂唔順可以skip
佢睇開brba/bcs, narcos, the crown
american crime story, chernobyl, end of fucking world

佢地應該覺得好靚好輕鬆幾搞笑咁
好basic姐套劇
睇靚人靚衫我不如返去J KE S1
食咁多好野 好難捉摸呀
Villanelle in Paris

你冇做錯!
一樣有法國景
Dexter returns for limited series, 記得常年嗰個爛曬尾既結局

https://deadline.com/2020/10/dexter-showtime-reboot-limited-michael-c-hall-clyde-phillips-1234597514/
我培育佢睇
但佢睇emily都睇得好開心 睇到唔願訓咁滯
培育師
咁你有冇陪佢睇emily先
有啲成熟又有啲少女味
結緊婚先遇到?
如果所有爛尾既劇都有得reboot就好
got由s5開始拍過
got等多幾年啦, 今年預計reboot既劇 :
Friends/Gossip Girl/Prison Break/Dexter/Pretty Little liars

TBC
White Collar
睇咗咪知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞