美劇集中討論區(46) Third Day |WAWWA |Fargo 4 |Haunting of Bly Manor

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
m巴上水未
睇晒,都幾好睇,睇景好正
不過以連登標準,女主係臭雞
見到Gabriel有邊條女會唔濕
睇咗一集emily in paris
好低b 我睇唔到落去啦
我睇曬十集,靚人靚景,故事還可以啦,同意女主角係臭雞
睇埋RBW
咁多集呢集最失望finale先黎跌watt
睇完心諗睇撚咗啲咩
兩個都係寂寞人妻
fraser 100% hehe
下集唔知會唔會caitlin caitlin個ex fraser 3p
兩邊阿媽sheshe味濃
Fraser唔係上一集已經confirm啦咩
Caltlin 老豆突然對佢好惡
好多謎團呀大佬跟得Riley Scott嘅都可能寫好多伏線 但又唔知佢解唔解
我又唔覺finale差咗
mother生咗條蛇
發現咗啲黑袍人係退化嘅人類
marcus遇見無神論軍
paul知道sue唔係佢阿媽同大隊分散咗
呢啲都好期待下季會點發展
一晚睇晒emily in paris
幾好睇,每集半個鐘,輕鬆小品咁
拍到巴黎好靚(事實就...)
Gabriel真係正到
正常會揀Mathieu,幫到自己事業,Gabriel係只供食用
睇完覺得係零pay off咁滯
繼續都係新發展一個接一個wtf 唔解釋任何野
正常好睇既s1 finale唔應該係咁留伏線還留伏線
前面提起westworld 如果收得靚啲就好似ww s1咁
但又好難想像caitlin老母突然變sheshe
但maggie望佢啲眼神
fraser今集成個懷春少女咁
老豆梗係覺得佢一跟左fraser就懶散左
Westworld s1個尾收得太靚,靚到s1 finale當一套嘢既series finale都得
睇咗soulmates
個故事都吸引到我繼續睇
ww s1
rbw不過不失啦
third day又係個類邪教故事 套劇個調色同光暗控制真係好唔掂, 近鏡大頭背景爆哂光, 唔知想點
終於都睇埋the boys
今集最後真係wtf

WW 當S1 完最好
之後個啲越來越差

rbw d 人退化緊即係個星球有其他物種嚴重阻礙佢地既生存
S1 咁完法又要等一年
WW S1好在開頭拋完一堆迷引到人估之餘
一季內又解得返兼且完滿地完左
同時留個cliffhanger係令人收貨又唔會唔滿足
可能會淨係為左shiv睇ep1
睇完個finale:
放完假都係淨返the boys lovecraft未睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞