美劇集中討論區(46) Third Day |WAWWA |Fargo 4 |Haunting of Bly Manor

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
呢套應該唔會有S2
剪頭髮果度睇到我同佢地一齊笑
感覺上好似1 take過唔似拍緊劇咁 佢地啲反應太真
講真人地有乜理由睇唔出佢係女仔第1次見都知啦
咁明顯caitlin哪兒來的自信
fraser成個懷春少女同jonathan啲互動好正
jonathan平時同私底下個反差
Danny宗教條線有啲耐人尋味
見到呢單我都諗起佢
隔左幾耐先洗到底果陣佢好似仲係咪同pattinson拍緊拖
雙重偷食
Leonardo DiCaprio, Meryl Streep, Jonah Hill, Timothée Chalamet, Ariana Grande, Himesh Patel, Others Join Jennifer Lawrence In Netflix’s ‘Don’t Look Up’ For Adam McKay

咁大卡士
等睇爆煲
見到twitter講佢偷食有人提返先知
冇諗住鞭
見到單野醒起咁啱早排提過lily james
似比老公有得落台多d
個老婆已經一早冇哂面出黎都拎唔返

Phoebe
唔係隔咗陣就轉基咩?
呢排睇完the boys同rbw 搵唔到好野睇
sheshe還sheshe
偷食還偷食
兩回事冇衝突
去page 1揀下想睇咩類型
因為未續定吹唔到落去
頭髮個度我都係睇到笑 太癲 想幫手鏟埋一份

我諗第一次見時把聲都出賣左佢
但其實佢地錫錫既時候我有擔心個女仔摸佢發現係女仔會點

Jonathan好單純既感覺
今季冇James McAvoy嗱?唔記得佢d劇情,係咪已經死咗
因為覺得導演班底勁
應該冇時間再拍S2似limited series多
笑死

第一次見面已經係擺明女仔咁樣估唔到佢以為人地唔知
我反而期待佢返到屋企老豆會點癲法
jonathan份人熟落左講野好正咁平時cool cool地
但佢應該唔係hehe掛
好似肺炎影響搞到少戲份
但應該未死淨係記得最尾佢同mrs coulter激咀
之後咩事就唔記得
仲有dickinson係黑黑
我睇過creator話爭取黑黑配唔係咁易 有黑金配霸權
但lena headey依然係最正
the devil all the time又係唔掂
呢套唔會抱期望住
搞到人哋而家唔上水啦
同隻雀講kneel
黑黑配有呀,Legacies s1 Josie and Penelope,但一季收咗皮
無睇過呢套?係咪好舊架啦
咁你就要睇下啦05年
imagine me and you都未睇過
2005年嘅戲 但係歷久常新
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞