美劇集中討論區(46) Third Day |WAWWA |Fargo 4 |Haunting of Bly Manor

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
咁skip得
Devils
The right stuff
今日開嚟睇下先
放全日
樣一定係V
你無講錯 Ruby真係好幸運
william主動溝佢之後就返屋企啦
不過睇完ep9覺得Ruby只係想學魔法 Christina先係真沉船
我都未雖然睇到EP6
今日睇埋LC先
仲有wawwa third day
啱啱睇完LC
冇乜Christina今集
今集講多左累街坊老豆 睇完都登佢好慘下其實
唔洗返啦
好多jodie舊fans(cancel佢果班)轉哂去吹奏victoria
轉頭開黎睇
hbo undoing review ...又一套撻Q
估唔到咁低分喎
趁打風睇左兩集wawwa
有啲cmbyn嘅feel
幾鍾意佢啲畫面同埋配樂
但人物同埋劇情暫時好似都仲未講到啲咩咁
睇到呢幕即刻諗起 Imagine Me and You
https://twitter.com/AIicelnW0nder/status/1315892616706187264?s=09
睇完
最尾真係完全係
老母果度真係忍唔住好想笑
反眼嘔哂白泡慢慢降返落黎
仲染左個新頭
年尾仲有邊套重頭劇係唔會炒車
third day wawwa唔夠多人睇
hbo淨返hdm s2同euphoria s1.5
undoing 低分正常喎
睇預告都覺得伏
好似cmbyn因為cmbyn班底
個mood好正
聽講今集ep5劇情都幾多進展
感覺呢套睇氣氛/角色互動感性野多特別又幾清新
今年好似暫時得rbw跑出
The third day同wawwa都算中等質素
降落返結果冇事
咁佢就咪鬼反晒白眼嘔晒泡嚇人啦

christina同ruby今集都冇乜進展 下集finale完全冇希望啦
不過沒有happy ending
到而家都冇一套sheshe愛情喜劇媲美到imagine me and you
期待年尾kristen stewart同mackenzie davis嗰套
預告覺得冇乜新鮮感
但以為可能會有驚喜結果都係唔得
但發現rbw個勢好似冇想像中咁好
正常如果跑出 播完之後會好多人讚
reddit會勁多人開post講
但結果播完之後係屌多
早排仲竟然見到個po入面好多人話中段開始套野就走下坡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞