美劇集中討論區(46) Third Day |WAWWA |Fargo 4 |Haunting of Bly Manor

1001 回覆
5 Like 0 Dislike

Upcoming新舊劇首播時間表
http://www.metacritic.com/feature/tv-premiere-dates

綜合所有critics 2019新舊劇評分ranking
https://www.metacritic.com/feature/critics-pick-top-10-best-tv-shows-of-2019

冷門/已完結神枱劇跪拜區
(一般熱門breaking bad / the wire之類個個都知
呢個位留返比近10年內比較少人留意但又都係神級&完得靚既劇歡迎追加)

如要劇透請預先提醒再加4重加密或深藍細字
Ted lasso

樓主已唔理utopia
LM
我都冇乜期望
但呢套劇對美國黑人黎講應該幾有意義

rbw估唔到咁引人入勝
好過westworld s3多多聲
講真westworld s1果陣都幾高質
如果就咁用S1 vs S1
就咁S1 vs S1我揀ww
rbw主要講宗教同神秘星球
ww探討自由意志同人性更深入
等埋rbw今日點完
rbw故事推得好似慢慢地 謎仲係好大堆

可能好似servant咁, 乜都唔解就完
講真westworld s1果陣都幾高質
如果就咁用S1 vs S1
就咁S1 vs S1我揀ww
rbw主要講宗教同神秘星球
ww探討自由意志同人性更深入
等埋rbw今日點完
rbw故事推得好似慢慢地 謎仲係好大堆
其實如果有幾季嘅 分分鐘好似lost咁
the third day反而似完左Jude law個故事 下一個影就唔同故事

Agger Jude Law線已完
等睇live event
其實都收得幾快同幾好
個人認為第三集最好睇
WAWWA 頭兩集係觀望 Ep3一開頭佢兩個已經fd左好似加速埋對套劇既感覺
之後啲關係唔知會唔會打風咁亂
page 1圖會技術性調整
uk版先係真utopia
冇人講finale
我都未睇
ep3
冇諗過佢個仔未死係咪幻覺黎
最尾果幕
fd到我以為skip左一集
但佢地又fd得好自然好cute
同覺唔覺caitlin老母同maggie好似隨時會開sheshe線咁
maggie望佢啲眼神好有愛

下集trailer個party好似多p
再播耐少少應該上埋釣
之後又覺得 Sarah同 Caitlin老豆又會有關係因為Sarah係車個笑
已經出左Soulmates
一路睇成日以為maggie下一秒想咀落去
但佢老豆好似好鄙視sarah
竟然
等人試下味先
一次過追咗rbw final同the boys ep7
rbw今季完得幾好
解咗少少謎但又有啲新發展引到人期待下季
the boys今集最尾好癲
Black noir 個弱點笑左
原來咁簡單
我追monsterland 先
係 但佢地兩個未真正認識可能鋪鋪下有戲睇
又覺得caitlin定Fraser 會跨但呢個應該係想太多
今日出Emily in Paris
我都未睇尋日先睇完wawwa
突然推進快左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞