美劇集中討論區(46) Third Day |WAWWA |Fargo 4 |Haunting of Bly Manor

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
為咗christina抵啦
btw見好多人估uncle george會返黎
TWD仲拍
睇到rick死左之後就冇追 嗰陣韓仔死都差啲唔想追落去
阿妹鐘意tic嘛
韓妹一出埋就好大醋味
睇咗2集WRWWR
幾好幾有call me by your name嘅feel
(估唔到片頭就咁叫WRWWR)

暫時3rd day 同 Destroy U 都唔錯
睇左一集Tehran
正常發揮嘅間諜故事
有興趣可以睇睇

黎緊試食埋Good Lord Bird先
原來聽日已經禮拜5
margot robbie一出道個樣已經勁成熟
pugh接套套都大卡士咁滯
dakota近幾年開始覺得佢幾正
聽日the boys finale

margot robbie冇後生過
睇完dakota介紹間屋段片個個都愛上佢
https://youtu.be/AwhBTrzzqeg
但我都係覺得佢額頭好大 一無陰就唔靚
韓仔死咗就冇追
twd開頭真係勁好睇
試食師
如果christina一個長生不老有咩用得佢一個咁lonely
越睇越對tic少左好感
睇左今集wawwa未
今集幾好睇 描寫得Craig呢個角色幾好
長生不老仲邊會lonely 想食邊個就邊個
食到嘔呀
wawwa同cmbyn好多相似位

wawwa ep4唔知有人睇左未
開party好癲雖然未睇哂淨係睇左一半
對Tehran呢啲題材冇咩興趣
聽日bly manor
一路keep住女人味樣但又未至於覺得佢好老
反而wolf street果陣佢個樣最老

呢條片成日見人loop
有陰冇陰爭好遠 佢髮線高個額又大
有陰好好多
睇左大半集仲有少少未睇哂 今晚返去睇埋
今集都好正下睇佢地成班人啲互動好睇
呢條女成日想撩佢呢度笑左

其實幾鐘意睇Craig越睇越型咁 大佬feel
Craig同Danny好有hehe味
btw Craig條女身材正到未睇到露點果part
但見到圖對波
就係長生不老先lonely留唔住身邊既人
最尾都係得自己一個死唔去
個廚房真係好靚

應該睇咗the boys先開bly manor
見到Maeve好似打stromfront
諗起the old guard
綠色廚房
Maeve唔好死呀
冇睇過呢套
醒目
呢套除咗charlize theron冇野好睇
唔會死嘅
deep都未死佢會死!? 公平咩
netflix自家全部多人睇既戲都冇意欲睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞