美劇集中討論區(46) Third Day |WAWWA |Fargo 4 |Haunting of Bly Manor

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
hill house比較少戲份,bly manor啲造型都幾好睇
不過係佢個樣唔係我嗰type
仲有戴卓爾夫人
anne唔夠多戲份明明佢幾好睇
Peach真心鐘意Beck, 又想用錢控制佢, 又介紹作家討好佢, 同時亦害怕出櫃, 佢當Joe情敵, 但Beck劇入面係直女,只係當佢frd
錢果然係用黎控制人嘅
beck個樣好sweet好靚女
冇人講今日lovecraft finale!
所以Victoria咪輸左呢個角色, 佢做beck一早俾peach上左啦
說服力不足
s1其實都ok好睇
當時睇幾有新鮮感 睇佢地做變態野又幾搞笑
果陣都未喺netflix上 未有人識套野
鐘意hill house佢個角色多啲好慘
不過S2佢個金髮幾正有時亂得黎

btw
https://missclayton.tumblr.com/post/632321526581100544/let-her-rest
聽講finale好似麻麻
劇透一個好消息 一個壞消息想知再講
唔好講
我今日仲未上過tumblr 完全冇掂過劇透
第一時間睇左 唔知可以講咩好
諗到既好消息應該同你講既係同一個 即刻諗起肥騰騰
竟然dani x jamie算build up得唔錯啊

我都無特別鐘意Victoria個樣 佢其實應該唔算靚 但佢好似有種gfable/入屋既感覺
可能佢真人真係bi 反雷達:J直女 jodie
因為s2最爆就係love嘅反轉
S1又有peach中間搞搞震
劇情展開得多啲 雖然後面係暴走
仲未睇呀
快啲睇 未睇唔好打開
好 撚 柒 嬲 呀!!!!!
還我Christina bb!!!!!!
簡直係垃撚圾呀!!!!
而家我心理好唔平衡
希望一集有一個鐘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞