美劇集中討論區(46) Third Day |WAWWA |Fargo 4 |Haunting of Bly Manor

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
斷頸女士好驚驚 但呢集同之後嗰集都勁高質

唔記得luke bb跑係邊度 有時太恐怖我會向下望唔睇
細路theo拍過好多戲 黎緊the handmaid's tale佢有份做
張poster
Hill house 我睇咗三集棄咗,唔鐘意睇鬼片
Bly Manor / You 兩日睇晒,劇情片我okay
一路睇有冇覺得老豆老母成日唔信佢地好仆街
日日撞鬼咁滯都要班細路住果度
nell同luke啲scene睇到好心酸

luke仲有幕著住背心仔夜晚訓教叫nell唔洗驚
佢對手臂仔
Bly Manor係愛情片
兩個都要jodie大婆 victoria二奶
老老實實 其實仲停左喺bly manor ep6
直飛final啦
唔信班細路又唔算 因為有啲人唔信有野就真係唔信當佢地講既係耳邊風 但要佢地住係一個唔舒服既環境就覺仆街但暫時我覺得老豆老母都慢慢係知道有野 但又要汁間屋 老母都知theo 敏感送左手套比佢 如果知道間屋有野要啲細路硬食就仆街

Luke講野好Q真係bb仔講野咁
仲有冇睇fargo
覺得so far好似好睇過S3
上集最尾緊張咗
都靚 但個角色同啲對白
竟然依家先知
果條女之前好似唔見有出過場
係ep4先見成日想食fraser 搞搞下野又急尿
valentina最正
ep3開始擺低左
真係好過S3?
咁我今晚開返黎睇
佢唔係有咗/扮有咗bb,Joe殺咗佢啦,Love個前老公仲未講點樣死
佢都似似地低調開
應該唔會想班ex-jodie痴線婆追蹤佢
班痴線婆Fans會有幾痴線? Jodie都有自己既生活,佢哋係迷戀V咋
啲光線用得好靚
都要睇埋尾二嗰集嘅
今次啲poster幾正
每個都有一張
hill house溫情片黎喎
尾二嗰集悶到訓著
我反而覺得尾二個集build up返個story咁
爆jodie private ig同男友張相唔記得啦?
跟住又捕風捉影搵人男友啲資料
有班人好鍾意掘人私隱
弊在個故仔真係好悶
好似hill house咁都係講咗幾句解釋間屋啲鬼點黎
bly manor講成集仲要黑白 真係睇到訓咗幾次
仲要全程用旁白無對白
Post得就預咗有人cap, 不過added得private IG應該係frd底,岀賣朋友就唔係幾好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞