儲值卡/上台資訊區(20)

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
除非要無限
唔係就一定儲值卡抵
要過冷河先
網上搞可以imc,luckysim
出門搞就深水埗黃金對面嘅smartone街霸,或食蕉hemat
如果我12月完約,咁早大約兩星期去過冷河?然後再去食蕉中心搞?
同埋想問下,咁用哂data嘅話,增值係咪都係同一個價?
揀自己覺得方便嘅方法過冷河就得,反正一兩個月就走
萬能卡用曬data就再增值再買plan

如果係雙卡機建議主卡keep no. 副卡去鴨寮街買data卡就抵,因為增值買plan會貴過鴨記價格
明白,因為我唔係雙卡機。咁增值額同我張卡個plan係咪唔同?唔可以跟返我張卡原本個plan?
你去食蕉中心mnp時話揀70+30GB嘅plan就得,佢會比3張紅券你(增值額$110x3)同一張sim卡(餘額$10),總共付款$250

轉台日開通sim卡後,用3張券增值,再入code買plan,之後餘額剩番$12
若果用曬data後,先取消plan,再買3張紅券重複步驟就得

增值券網上買會平少少
唔該哂你
想問下本身上台想轉kabayan 係咪要去cmhk買張卡先?
想問下用緊3國際儲值卡
點樣可以取消現有既plan開過個新plan
嘩,誠哥打救窮 L:50GB 高速儲值卡僅售 $33 (仲係無限數據)
去官網睇番取消plan code
去kabayan 做乜,又唔係平

mnp 邊間都唔駛買卡
你本身用緊是但一樣PCCW服務咪唔使囉
本身用緊自由鳥
想問下移民keep no.
係咪Lucky MNP $150/3年最抵
https://web.three.com.hk/prepaid/sosim/index.html
$33 30日 50GB任用數據( FUP 128Kbps)
唔撚係下話,仲要全線百佳賣

黑卡唔駛玩,kabayan 都收皮
聽日都可能缺貨
得番mnp嘅價值
高用量人士嘅福音
低用量人士還是年卡抵d
暫時得10間百佳有賣
30日 50GB任用數據*
(加購升級至60GB任用數據*
開卡獎賞^ 120日
1. 50GB社交媒體數據15、
2. 歡樂通宵數據 (23:00-07:00)
3. 10,000本地通話分鐘
儲值卡咁好做咩?

3 係咁擴大戰線
3咁做遲早變csl
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞