儲值卡/上台資訊區(20)

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
esim嘅儲值卡係咪得club sim同自由鳥同
https://www.datasimstore.com/esim4g--p0877.html
呢3個??
年卡係激年卡最平最抵用?
黎緊會出多部電話,都諗緊買張儲值卡用
係咪年卡用哂啲data都係充值最抵?定係買過張新會好d?
自由鳥印象中係無esim
(除非佢依家加咗?)
你要本地儲值卡/無合約係得clubsim
或者3台嗰張好似叫國際萬能
最後嗰種第一次見
自由鳥應該係未有eSim
同埋佢唔係儲值卡係當上台
想請問各位巴打,
我個plan下年2月到期,
想MNP 去儲值卡,
如果真係幾中意講電話(1000分鐘以上/月),
而且要有埋留言信箱,4g lte通話
其實係咪csl全功能儲值卡最抵?
完約到時就去指定6間CSL做MNP,
換張白卡番黎。
然後就買CSL增值券 300 +30%,50+10%
延長360日。
每月平均成本$30左右
試過有張hello個number俾tg bam鳩咗
club sim 隻esim係部機support就得?

佢淨係寫support XS同SE2, 驚佢會真係咁契弟唔理部機本身support都唔畀
呢張全功能應該間間舖有得做,視乎存貨。只係hello先至要指定6間舖做mnp!你係諗住用$28每月任打plan?咁同價服務又唔止佢,只不過VoLTE暫時得csl又真嘅!
唔該晒所記巴打先
如果同樣每月任打有咩其他選擇?
見smt都有28任打,
但加個留言要15/月,唔太扺用
另外都想問句,
全功能卡係海外收唔收到香港sms?
同埋有冇來電轉接?
唔該唔該
先打25123123,嘗試問吓貨,由於直接問又未必問到,要運用個人溝通技巧,套佢哋俾答案你!例如去咗某舖好多次成日無貨,叫佢可唔可以有貨通知你之類。總之盡力間接問到,好過直接落舖測試個人運氣!因為sales根本唔想做,所以無所不用其極,你天真地以為唔夠運,實際好可能被耍走而已!當然,比例上,cwb 同mk 成功機會高過其他!新界各舖你直情唔使落舖試,十成話無叫你出市區!
收到sms
有call forward
SoSIM自己呢兩日都係咁
epc 買左十幾張個班阿叔唔知點

呢半年唔好用3 台住啦

等而家班新客覺得3 仔廢,自自然然會轉會
佢哋食支付寶迎新咋嘛張張有賺
而家咁撚多number recycle

開十張可能有五張俾人用左注冊支付寶啦
有冇巴用緊1個月免費既CSL 5G SIM?
我用緊12, carrier version 44.0 行單SIM
淨係得5G Auto, 5G Always, 4G 揀,完全冇LTE俾我揀
因為csl係顯示4G,SmarTone/3/支移先會顯示LTE
嗰件spyware唔係抄埋iccid牌㗎咩
epc 買左十幾張個班阿叔唔知點

呢半年唔好用3 台住啦

等而家班新客覺得3 仔廢,自自然然會轉會
佢哋食支付寶迎新咋嘛張張有賺
嗰件spyware唔係抄埋iccidIMEI牌㗎咩
想問下hello 如果飛線 set* * 2 1 * [Telephone Number] #
係咪唔使收每月$15 飛線費
逐分鐘扣錢咁解
咁d 人 開$15 plan 係點開ga?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞