儲值卡/上台資訊區(20)

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
我完全load空氣
乜柒都load唔撚出黎
club sim 都嫌貴
養number 間間都係差唔多價錢
黎緊買多部手機
想買張儲結卡用,邊張比較好?
年卡係咪用哂data 再比錢買data咁呢
年卡如不用keep no. ,用完請買新卡
新手唔識
要keep number,我諗即係增值繼續用啦,會貴d?
當然
暫時未諗好會唔會keep number
但年卡通常邊款好?係邊買比較平
3hk 萬年卡好啲定係smartone 激年卡好啲?
全部台都買最平嗰張試下
咁你先會知對你嚟講邊個收得最好
點解唔想去
少通話用club 係浪費
咁你轉左去club/birdie先再轉埋自己名
用一個月之後先去直銷搞
3萬又好hemet又好都唔係MVNO唔洗驚喎
仲有仲乜唔而家轉咗名先唔夠時間?
想keep號碼因為要開工用
每月通話100分鐘同 data5GB左右 其實都用得好少
有冇啲方法至抵玩
keep number club sim咪仲平
luckysim觀望ing
因為luckysim就真正係mvno
reliability一定畀hemat 3萬再低一級

btw琴晚上過雀仔網站睇點轉名其實可以一試
不過要upload身份證上去我驚伯母唔肯
clubsim 個28蚊剩打電話plan唔係幾好?
我部機冇雙卡得esim諗住用佢留主no.再買年卡
用so sim唔係幾頂得順
每月用30gb左右
有無乜卡好用
咪同3一樣!不過佢行自己sever,所以有啲嘢會慢啲,例如短訊,有人話外國嚟嘅特別慢添,另外就係斷網,好似每年總有一次大斷,如果吓吓要保持聯繫者留意,不過如果長期飛咗線,問題又唔大!最後就係續約,好多時續約免唔到全免得半免,唔少人收咗貨,但實際可全免,呢啲要靠個人技巧了!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞