儲值卡/上台資訊區(20)

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
啱啱再睇多次1樓, 我係要MNP HELLO 先啱, 成日撈亂2張卡
不過HELLO 鋪頭都話無貨
唔緊要,呢樣嘢都係盡力去做,舖真係無貨都無辦法,不過真係返到貨,間舖會打返俾你。呢個方法會好過留電話落舖,因為永遠無人通知。如果太耐無覆,可以打返熱線,因為呢啲order應該記底咗,可以小返佢點解咁耐無覆!近期成功報告係上水同屯門,都係熱線問貨,舖回返申請人落舖搞,但報告指市區兩舖就講明有貨但不會留貨。
我今個星期一去左旺角做到 hello mnp, 試下平日少人時間去問機會可能大d
巴打幾點過去?
市區係指旺角同邊間? 佢哋唔係個個星期都番貨?
其實頭post有寫齊,因為舊屯門執咗,而且再無成功個案,所以屯門轉邊間地址一直未確認。另一市區舖係銅鑼灣,有人話每星期都返貨,如果有去開邊間,又係打熱線,問邊幾間你可以去到嘅貨,其實有貨佢應該即時答到你,無貨先可能叫你留電話。根據epc有人試過問晒全部,所以發掘到上水屯門出返嚟,屯門應該係屯門市廣場嗰間,而報告發現有一間疑似叫觀塘,但問過貨已全留!!無人知但邊個識留貨咁好嘢?問題係究竟觀塘係真定cs 口誤?真係要睇有心人去發掘了,因為觀塘係從未有記錄,以前官方亦無講過,所以真相要時間同有心人去驗證。

由於sales好多時無心做,所以係咪真係自己無運,要靠啲方法增加成功機會,除非日日行開,否則特登去舖試運氣係有成本嘅,所以大把人怕麻煩,行到市區兩舖同荃灣見無運行,行去直銷轉用萬能卡算鬼數!
hello 都係行過港島就入去問下啦
試港島好過其他分店
佛系hello真係唔係浪得虛名
銅記數據比較上客易啲。不過有報告講過,sales得閒唔等如會幫你做,反而賣緊iPhone 最多人排隊時,竟然可以成功入手!以前有人教,必須謹小慎微,禮貌周周,準備好晒,快速完成,以免影響sales銷售大客機會!其實有禮係好嘅,不過諗太多基本無用,sales唔做就有籍口,反正你查證唔到!但有心人試到行出舖轉過頭搵另一個,亦試到熱線問貨,都係增加自己成功機會,無謂兩手空空去試自己運氣。
全部sales都係最佳守門員嚟
港島遇著gel頭gel到恆曬嗰位就一定no luck,有貨可以扮check機冇貨,最後咪一樣死死氣罰抄填form
用緊lucky sim想轉番去3萬能,萬能要求要最少要有$3餘額先mnp到
問題黎喇,當初mnp去lucky $1餘額都冇,張lucky可唔可以淨係增值幾蚊呢?
問左lucky唔答我,淨係叫我增值幾百開plan
想問下萬年卡係咪會減速
一開始42mb 依家用變左得十幾mb
lucky sim facebook?
問下超譯有無得增值

同埋佢有個類似csl 儲值卡既網可以login, 睇下有無得用信用卡增值

老實講lucky sim 買佢新number 用data 算啦
講過幾次唔好nmp 去呢d 細公司度
無餘額你點走
個個貪方便whatsapp 個id copy 同地址俾人

仲有,佢搵埋d 細鋪做mnp, 俾左張身份證佢都唔知會用黎做乜

觀廣間細鋪應該真係無,我問轉club sim 都叫我去番旺角
尋日打上cs 無回音應該係因為我講錯咗mnp hemat ,轉頭再試下問hello 先

Btw 啲sales 真係...我都已經好禮貌問佢,但佢哋可能真係睇人,見你乜都唔知就答你無貨打發你走
我比較少機會過港島,問到cs 有貨先再過去,費事白行
可以分享吓你點樣攻破佢嘅防守大門?
學到嘢,等我有時間去時一次過打上cs 同門市問貨留貨
曾幾何時,有Facebook 問貨留貨,後來應該玩爆咗,無得問。所以熱線問貨呢招都有機會玩爆,留貨直接問係無嘅,所以要另搵方法,俾間舖預約又好留貨又好,靠自己溝通技巧了。
已經幾個月前嘅事,冇用任何方法,就咁walk in
問過另一位staff話有大把貨(的確嗰次一次過做咗幾張),排counter就遇著呢個gel頭佬
只係想講佢哋真係會講大話
利申:已特登揀平日下晝非繁忙時間
十二點幾差唔多一點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞