儲值卡/上台資訊區(20)

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
冇volte嘅關係
本身用緊3台plan
12月完約想養住個號碼
如果唔使data淨係收下sms應該轉去咩卡好
追下post先
隔幾版就有人問呢d問題
Club SIM
想問club sim點樣$8 keep冧把?
係個app搵極都搵唔到
無keep number 呢樣野
只不過你買佢任何一個plan, 張卡就可以延長365 日有效期咁解
club sim 想keep 個號碼 就咁拎大卡出去 mnp 就得?
身份證
會對本身個the club 個戶口 定係比佢做 就得?
因開戶時 亂打
3hk 近排慢到痴左線。

未入用量王已經得返4-5mb ... 党鐵永遠load 空氣
係咪因為拎哂d頻譜去做5g
你講乜?
你係由club sim 走定係入club sim?
咁即係買果幾個手機game $8 plan就ok?
開club sim 本身用個app 先啟動到sim. 個app 登記時 亂打身份證明資料
諗緊佢mnp 例如去 萬能 用身份証 係 做樣 定係 真係會對club sim 登記既資料先放號碼去對家?
number 跟你id card 同全名
即對資料 咁應該mnp 唔到
當然亂打 點都 跟唔到自己問同ID
你講乜?
你係由club sim 走定係入club sim?
開club sim 本身用個app 先啟動到sim. 個app 登記時 亂打身份證明資料
諗緊佢mnp 例如去 萬能 用身份証 係 做樣 定係 真係會對club sim 登記既資料先放號碼去對家?
number 跟你id card 同全名
即對資料 咁應該mnp 唔到
當時亂打 點都 跟唔到自己問同ID
用下腦, 轉台對資料係做樣就大獲啦

任何人知你號碼就可以搶左你個電話, 登記左銀行都隨時可以俾人改資料轉走錢
所以 放棄個號碼算 到時 改番晒D 銀行 同OTP
clubsim mnp你要影張身份證俾佢架
其實係唔駛
啟動左 就咁用咋 用左成年幾兩年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞