儲值卡/上台資訊區(20)

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
想再問下abc mobile果啲年卡駛唔駛收行政費?
因為佢個plan已經用哂卡入面啲錢 仲點畀行政費? 唔通要再入錢落去 咁咪好貴囉

mypacemartket 信得過
張sim就一時時
地面多數ok
可指定,但唔可以係星期六、日、或紅日
揀30日內可以轉,例如28/10搞,最遲轉台日係26/11
想問下爸打誠哥張卡係咪可以插router 當wifi share data?

或者有無其他抵用推介
同埋佢駛唔駛畀行政費架? 因為我第一次用年卡
要畀咪唔夠錢要再入錢囉? thx
睇唔明百佳卡細節野
係咪簡單d講可以每30日 俾33蚊用50GB
年卡唔駛理
頭30日waive
開咗plan之後就算唔夠錢畀都唔會cut plan
所以賣卡嘅一定會同你講記得係day30要開plan
mypacemarket黃店嚟㗎
基本上係
入198玩6個月純data
有雙卡雙待,
用誠哥張卡的話,
應該用club sim定lucky sim好?
見lucky sim 官方facebook支付方式第一位係支那寶,
有d驚佢背景
3個國際萬能卡,40本地+20社交年plan
我用淨社交數據,想取消而家個plan,開過新
但試曬果3個取消年plan既code都唔啱,話我無申請
就咁開又要我取消現有本地社交數據計劃
請問我應該打咩code
本來想轉去萬能卡
但用緊3唔可以直接轉
要過一個月冷河
想問自由雀推薦朋友果100蚊
是咪要用幾個月先有,定用一個月都有
打電話打得多一定係club sim, $28任打,仲有VoLte

Lucky sim 打電話用3G,通話質素一般
咁如果我開咗$360卡 唔買plan住 即係第一月可用2gb data 但唔駛行政費 之後等佢每個月扣哂$12同埋開卡送果$20 即係呢幾個月可以用嚟打電話1000分鐘同埋csl wifi 之後再開個$348年plan用data 咁樣又得唔得呢?
係咪第一個月就申請58蚊 2GB 果個plan,
join左之後就第2個月可以改用28蚊個plan?
一年先396,亂咁用唔駛就住就住,月月清,不知幾理想
加18.5x2,打得多電話就再加幾個18.5
一張大牛都唔駛就解決一年問題
18.5x2?
佛系增值券
i see, 我都諗緊係咪hello

之前用開kabayan 同黑卡既唔駛諗, 可以轉會用sosim 啦
用緊hello+Hemat雙月,嚟緊都轉,希望有貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞