儲值卡/上台資訊區(20)

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
換言之即係本身將卡可以做esim先有可能用條link個方法轉(最多慳10蚊)
但如果本身唔得就都係唔得
我估係電話公司開咗個API落去囉
唔係嘅話電話公司冇咗ICCID資料冇得畀service
而係個過程入邊電話公司當然可以approve同埋reject邊類卡可以經呢個system轉落去esim
會有影響?
3 個歡樂通宵好慢
開咗vpn咪detect唔到traffic咪count落一般data囉
明白
2年卡用csl
買張試下先
想問下clubsim如果再轉走,佢係計上台咁轉(即係俾id 就得)定要大卡先轉到
因為宜家個名係屋企人,怕轉去clubsim 落咗佢地名再轉走又要煩多次佢地
上台
要同名先可以轉去clubsim
知唔知如果依家有號碼mnp 去club sim
咪會多5gb
咁係咪可以開張最平prepaid card再mnp過去?
最低消費$58
唔知依家仲有無5gb送,我以前試過咁做,開戶第一張有5gb,之後嘅只有原坐底嘅500mb,所以想之後嘅號碼有5gb只能帶號落去。不過已經係免費時代,依家焗俾$58已經有首月數據,加多5gb最緊要用得晒。
睇完置頂都唔係好知應該點做 想係到問下
CSL就黎完約 想keep號碼轉用儲值plan
一個月用<1GB 應該點做係最平
本人帶id copy去
買唔買就睇二樓教學
有冇人用百佳卡扣唔到性交
想買大量年卡(100~200張)
有2gb 上網就夠 有無邊間推薦?呢兩日要貨
要咁多你不如打去搵個台直接攞貨

不過好似無乜2gb 年卡
1gb/5gb 都可以
巴打會唔會有邊個台推薦可以搵? 問佢直銷價?
我之前落鴨記買都搵到35蚊 1gb 年卡 但係唔記得邊檔了
鳥台轉3萬台
目的要養號碼
海外可以收sms
香港可以上網打電話
唔夠可以加data

有乜要注意
鴨聊佳同lucky sim 都有5gb, imc 好似都有
應該仲有其他台

lucky sim 同imc 有facebook page, 你問下大量買有無平
ok 我試下先,唔該晒巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞