儲值卡/上台資訊區(20)

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
但加300蚊先多180日
28+3蚊=31
要用10個月先用得曬
Clubsim好似包埋csl WiFi
esim+ nanosim
少講電話,data一個月都用2x gb
諗住轉去club sim 純通話$28 (esim)
再用sosim $33
一個月$61蚊有無再抵D既玩法?
你要esim應該係得club
mnp 既意思係? Hello 係咪長期有貨ga?
MNP係指帶自己number過去?

想物色張電話卡
想續期平啲嘅
用嚟開多個whatsapp account
要新號碼
收到sms得

頭先落街睇過7仔嗰啲,一次增值要入幾十蚊先extend到半年
Hello 係長期職員唔想做,搵籍口耍人走就真!不過每次入貨量少,都會好快無貨。打熱線問貨啦,話去幾次都無,可唔可以問吓有無,或者叫熱線如果查到有貨叫佢哋call back你!咁你先有多啲機會成功!當然你可以測試自己運氣,衝落舖試吓,旺角銅鑼灣機會高啲,epc今日有報告銅鑼灣成功mnp綠卡!
回報成功walkin 入到
以前呢,如果想齋養號只收短訊,去csl 免費攞張clubsim ,然後每年買個$8遊戲組合又延一年,依家clubsim攞卡最平好似要$58?

Hello 養號新卡$38,每180日增$20券就可以延半年,佢勝在通話費用平同$20可延180日!卡券要去各區街市,搵賓印雜貨舖,或者上網都有人賣。
邊間?
都係cwb
而家club sim 唔抵啦

之前3 萬黑卡一買返黎已經開左卡
有效期到2021 年尾
而家新版唔知仲係咪咁
續一年$50

要長玩唔計hello 可能呢個係最平
綠卡?
係呀 係咪綠卡最抵
講開萬能卡,舊年仲可以$20官網增值延一年真係抵,拯救唔少數據到期,依家最少要買$50券。
而家變左第一次官網增廿蚊送廿蚊
紅綠其實一樣咁養!但唔同色唔可以互射錢,所以通常儲開會儲同一隻色。
有冇人mnp用呢張
咁其實係咪如果唔想比月費咁貴
就自己no.買最平既純電話月費養住
whatsapp就呢番呢個no.
之後就買儲值卡插手機平時上網用?
但就預自己唔用電話呢個function?
(如果得一部手機既話)
我有冇理解錯?
你部電話有無得插雙咭先?
依家8plus冇
但會出12 pro
咁夠做啦
將你本身想keep個no.轉去最平齋講電話月費/轉去儲值卡養號
另外就買張data上網
原來可以轉no.去儲值卡架?
可以呀
爬下文啦
請問有無人知點買3HK嘅「白卡」(無nunber嘅儲值卡)?
行咗幾間,都話無貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞