儲值卡/上台資訊區(20)

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
8985200 vs 8985219
梗係無啦

你部機support 雙卡咪插多張年卡用住先
請問開$65 8GB data plan有冇得用VoLTE?
定係要再比多$65開埋個VoLTE先得?
65+65
萬能$65 Volte plan可以輕鬆搶佛系MNP客
3台上台客係咪無得直接mnp萬能卡
係,要過冷河
用VoLTE真係差好遠?
分鐘係分開計
以往都搶緊,依家仲多咗新玩法咁解,但實際上每年使多咗錢,呢個就係食蕉高明之處!
$65, 一年Volte無限voice, 養號神器,起碼唔洗去hello 乞MNP先
其實你開住wifi, 收到Volte=無限voice
除非你強開3G先扣分鐘
btw, 12000都有排扣啦
養號係講純養?低用量?定有返咁上下通話先?有啲人hello每年$40用唔晒仲大把錢剩,諗緊點使!亦有萬能用家,每年一$50券就搞得掂!

係高通話嗰班,先至係$65plan目標客,全年VoLTE任打,確實吸引!但呢班客一向唔用hello,因為通話太多,用hello都唔抵,$28每月任打先至係佢哋目標!

當然,hello咁佛系,班sales咁鍾意耍人走,確實問題最大最麻煩,食蕉繼續出招,相信hello最終步hemat後塵,漸被本地人還俗!
有冇Ching知hemat 咭電話信號左上角寫Csl定hemat
突然間諗起
nokia部215 225都可以用volte
即係feature phone都可以做到65蚊全年任打任聽
萬能65蚊volte plan 我熄左流動數據,會唔會有volte?
其實機太屈
hello乞到MNP養一年要$58,仲要扣電話費
萬能$65養一年,任打Volte, 仲有12000分鐘扣
上網未必用佢,用開value GB
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞