酒店乞客

563 回覆
522 Like 72 Dislike
咁仲,用其他人個會藉入lounge係一樣野,佢book 幾貴間房係另一樣野點link到一齊
應該係佢唔想碌屋企人張附屬卡
咁就扮唔到book 平酒店

至於lounge 我都唔太明
請問仲有無邊間酒台平平地(<$700一晚)仲有得late checkout? (到2點嗰種)
灣仔帝盛
Weekday $600
Weekend $700
可以late checkout到6點
如果淨係for留係房 其實ok
但好似係檢疫酒店 自己睇睇
我寫過email表揚過兩個姐姐,想知公司會唔會有野比返佢哋或者升職加人工
升職多數排櫈仔,人工唔會因為咁而加
一封半封幫唔到啲咩

利申:做過酒店
係日本做過酒店front desk
見過最西嘅係台灣人
自己冇check清楚間房幾大,上到去話細,話我地呃人 要upgrade
又話自己嘅honey moon搞到冇哂氣氛 出面呢個價錢隨便book都有
我地當然企硬 佢就係咁打比hotels.com投訴 係lobby坐到半夜2點終於屈服
其實酒店只不過係三星級細酒店 比人出差用
不過日本人都好西下
呢排酒店真係做到仆街
樓主比人炒左未, 咁憎香港人仲唔走?
小心佢夾30個人一齊合租一間房,R著數都R到你地癲,
你好明香港有幾多閪客ga la
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞