酒店乞客

563 回覆
522 Like 72 Dislike
已經認得佢個名 個個POST都見到佢癲狗症發作
條友住公屋 邊有錢住
hotel man career人工如何
m字頭酒店睇cat做人,同一個brand 唔同地區都有高低,通常低cat易d,香港太高cat無咩野拎到。反而睇強國人教係用佢個保證系統,有d野唔比唔好出聲,最後check out claim point
阿姨,不想努力了
萬豪要用好多錢,係一個大窿,用airline program match 佢個late check 算數,反正有d酒店會做多d比埋welcome letter同果盤你,d point 就算吧啦 需然知package 好好用,但無us card 好難儲
睇cat做人,再查佢個換房用緊peak 定普通 point,先估大唔大機會
咁你點答
想靜靜地過二人世界隔離都嘈到仆街
死啦 發現自己做咗閪客點算

係網上訂房果陣request要浴缸要late check out

我係見網上啲blogger話可以request late check out
而浴缸係我自己想要
香港啲乞衣做撚衰晒staycation
算係咩,我次次要求間房開定冷氣23度,間房開窗簾,房燈全開,再request 一套gym 衫比我
Me too
係ig見到好多fd都book酒店去開生日p
好多5人以上
好驚我到時隔離房係呢啲開p嘈到仆街

到時係咁隔5分鐘去玩門鐘先
可以咁㗎咩
睇酒店,自己慢慢搵下就有
某啲香港人真係好撚cheap 死R精
海外返嚟嗰啲都係 特別係加拿大
新加坡人又煩又cheap
我明你啊
做緊豪宅會所
個個香港住客都覺得自己高人一等
日日返工就係比香港人屌
有時連外國人都唔正常
最正常又親切反而係大陸人

不過就快辭職了
想問下late check out會好麻煩到你地? 會唔會好matter? 係阻執房?
因為成日玩太夜好需要所以想知
做緊嘢可以點服務
咪鬼理條垃圾IVE保安仔

絲打話份工見到啲客住得好開心有滿足感,證明你真心係鐘意呢份工
早晨睇人啫 好多人都講
尿一定沖啲但刷廁所會唔會太多?
唔睇內容
講野唔知係痴脷筋定懶音,好多字都讀唔啱音
又無抑揚頓挫
無感情可言,睇得勁辛苦
咁都拍得片

同埋半價住佢想有啲乜
香港唔做酒店
大陸人唔嚟過夜
真雙贏
少年,呢個世界基本上所有工種都係服務業
任何工種同職位你都有你嘅客,你都有你嘅老闆
每個人每個職位都有要受嘅氣
不過師兄想知道你做咩行業搵幾錢咁把炮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞