連登巴膠怒屌連尼住暨廢老惡人告狀亂插卡佬專區

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
第一站完成,買左部zenfone 3,兩千三蚊

之後等夠鐘check-in, 再返BU申請補返d文件就是日完工可以遊車河

搭乜黎香港
宇航定B929

金光

藍拋拋
第一站完成,買左部zenfone 3,兩千三蚊

之後等夠鐘check-in, 再返BU申請補返d文件就是日完工可以遊車河

搭乜黎香港
宇航定B929

金光

藍拋拋

我慣左坐樓上,會好dd
月票任坐唔可行 我覺得就以手機儲值卡既方式 買500得750用黎只限坐九巴咁
我美荷樓過BU,應該仲係2F最就腳嗎

2B唔係仲就腳咩?(不過半個鐘一班)

一樣
繼沙田一次過把全數短龍集體退役後,荔枝角廠 JD4139 ADS234  已封車,封車原因是供 「最後出車」。 傳聞7月將有儀式去歡送最後一架 "非低地台巴士"。
http://www.hkitalk.net/HKiTalk2/forum.php?mod=viewthread&tid=1015219

一樣

2b個站近啲
睇eta落樓算

又係啲死DC9
好彩我考嗰時冇遇著呢啲撚樣

又係啲死DC9

華人社會既的士佬都係仆街黎

一樣

2b個站近啲
睇eta落樓算

最後我坐2F

又係啲死DC9

我果時考車都比dc9呠
睇死班友趕撚住去投胎呀

又係啲死DC9

華人社會既的士佬都係仆街黎

不過仲係學神既時候成日遇著dc9排住隊硬cut我加急停
所以依加見到dc9想硬cut都會先砵後督油

一樣

2b個站近啲
睇eta落樓算

最後我坐2F

2B有時會有特見
656大貨到但仲係企穩~$500

TZ9642@268X
74A同278K換長雞仔
73A上AVW

因為AVC要改做訓練巴

74A兜兜轉轉又掛番兩隻雞
我想而家去坐下香港d旅遊巴,最好就係用香港車身既,有乜途徑可以比錢/唔駛錢坐
我想而家去坐下香港d旅遊巴,最好就係用香港車身既,有乜途徑可以比錢/唔駛錢坐

MegaBox/ 九展shuttle
係咪香港車身就唔知啦
5597@792m 將軍澳方向上完白沙灣條斜路仔死火
甜橙連e50d都玩殘
在九巴向北區區議會對 79K 改道建議的回應中,
九巴表示正向運輸署申請把 79K 延長至松園下。

http://www.districtcouncils.gov.hk/north/doc/2016_2019/tc/committee_meetings_doc/ttc/12890/n_ttc_2017_066_ch.pdf

一樣

2b個站近啲
睇eta落樓算

最後我坐2F

2B有時會有特見

V豬中
富豪大法好
天悅輕鐵撞巴士
天悅輕鐵撞巴士

又係6XX
依家坐K68
依家啲司機好亂踢晒腳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞