連登巴膠怒屌連尼住暨廢老惡人告狀亂插卡佬專區

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
KR9862@269C
歐三老闆上老龍真係麻麻地
不過冷氣唔太凍搭夠
香港已經全低地台

6頭9頭路過笑而不語
PJ9629@B1
行李架死番去了
KR9862@269C
歐三老闆上老龍真係麻麻地
不過冷氣唔太凍搭夠

以歐三表現黎計呢架真係叫還可以 軚唔算最輕力水唔係最爽果批不過都叫可以接受
香港已經全低地台

6頭9頭路過笑而不語

仲有荔廠嗰批龍仔未退
香港已經全低地台

6頭9頭路過笑而不語

仲有荔廠嗰批龍仔未退

荔廠龍仔表示日日都周圍走
建議
青衣對外巴士重組
41 取消
241X全日 30分鐘一班(7車)
42縮短青衣地鐵站至又一城(循環線)(4車)
青衣地鐵站<> 長亨邨<>長康邨<>原線>美孚>長沙灣(長沙灣道)>深水埗>白田/石硤尾>又一城>澤安邨>龍翔道>長沙灣>美孚>原線
前往九龍城太子道西順利彩虹等地區由轉乘優惠及42C代替
42A全日不停荔枝角深水埗(cut 2車)
43C全日(9車)
增設258A
良景>青衣
良景>田景>大興>山景>屯門公路轉車站>長康(青衣西路)>青衣站
只開0730
求狠批

青衣巴士線應該到2047都仲未認真重組
年年都係將部份線減車 再整多幾條繁忙時間車 當做左野 一步步陰乾全日巴士服務

遲下可能非繁得返249M 其他請善用港鐵

248+249

仲有條用青衣價屈沙田居民去荃灣既49x

落荃灣好心搭 48X 啦

第一城呢?
建議
青衣對外巴士重組
41 取消
青衣地鐵站<> 長亨邨<>長康邨<>原線>美孚>長沙灣(長沙灣道)>深水埗>白田/石硤尾>又一城>澤安邨>龍翔道>長沙灣>美孚>原線
43C全日(9車)
增設258A
良景>青衣
良景>田景>大興>山景>屯門公路轉車站>長康(青衣西路)>青衣站
只開0730
求狠批

年年都係將部份線減車 再整多幾條繁忙時間車 當做左野 一步步陰乾全日巴士服務

248+249

城呢?
建議
青衣對外巴士重組
41 取消
43C全日(9車)
增設258A
良景>青衣
只開0730
求狠批

248+249

第一城呢?

43X
建議
青衣對外巴士重組
41 取消
43C全日(9車)
增設258A
良景>青衣
只開0730
求狠批

248+249

第一城呢?

43X

小瀝源呢?

梁國雄議員
74x apm排到出觀塘道

觀塘又大塞車
沙廠旗下剩低既11部龍仔全部提早除牌

做咩唔等埋 白金紅 三代同堂

64k 再沒龍仔

尋晚見到280X仲有架

梁國雄議員

梁國雄議員請你主即離開會議廳

梁國雄議員

梁國雄議員請你立即離開會議廳
今日有架九巴B9去咗土驗

觀塘又大塞車

89D定富街九龍灣兩個站打爆車 九龍灣仲留左起碼50人
香港已經全低地台

6頭9頭路過笑而不語

仲有荔廠嗰批龍仔未退

荔廠龍仔表示日日都周圍走

不過其實走黎走去大多數都係荃葵青範圍
唔駛特登捕都成日見
今晚成個東九都塞
今晚成個東九都塞

諗都唔諗,創紀之城見 80x 照保 88x
今晚成個東九都塞

起動九龍東
今晚成個東九都塞

起動九龍東

東行好震撼
今晚成個東九都塞

起動九龍東

東行好震撼

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞