連登巴膠怒屌連尼住暨廢老惡人告狀亂插卡佬專區

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
搭車返工,好多一家大細去玩,無位坐

返shift真係好慘

呢d 要當面屌啦, 一到長假就煩

6555@

但係佢唔係

apply左創富summer internship programme

咸魚一向係咁 得把口

咸魚一向係咁 得把口

鹹魚

咸魚一向係咁 得把口

鹹魚

馬賽克都打得衰過人, 有個B字, 又有秦石, 一睇就知係邊條

膠都費事俾

攞命
你用大銀唔通計到有幾仙你點俾?
真係on膠到呢
x12

老實講 今次老九自己捉蟲
好地地show 返正價,拍卡自動95折咪得
你直接比個95折價人睇,人地照比吹人唔漲喎,個個睇豬紙既話淨係班次都有排嘈你啦

老母話: 世上本來沒傻瓜 傻瓜人數太多了 那就齊齊做傻瓜平常化之

老九今次聰明過頭

我覺得係市民亂爆料

秋本如果你遇上呢個情況 你會點做

補瓷針蜜

咸魚屌鳩你都唔出聲?

你直接比個95折價人睇,人地照比吹人唔漲喎,個個睇豬紙既話淨係班次都有排嘈你啦

老母話: 世上本來沒傻瓜 傻瓜人數太多了 那就齊齊做傻瓜平常化之

老九今次聰明過頭

我覺得係市民亂爆料

補瓷針蜜

咸魚屌鳩你都唔出聲?

作為服務業 明知人地on9 加把口 多舊魚
6555@

常用車
JC2418@87D
有8p上左山

邊條8p,上咩山?
有8p上左山

邊條8p,上咩山?

新巴
上左環翠道轉翻落去
之後係高速又想係北角落
搭車返工,好多一家大細去玩,無位坐

想問下城仔9117平時行咩線居多?

另問其他大9幾時先會開RAS? 定係唔會再開?

攞命
你用大銀唔通計到有幾仙你點俾?
真係on膠到呢
x12

老九今次聰明過頭

我覺得係市民亂爆料

價錢寫幾多 銀仔咪入幾多 話知你咩

64k 入5.5

全程咁平?

老九今次聰明過頭

我覺得係市民亂爆料

補瓷針蜜

咸魚屌鳩你都唔出聲?

作為服務業 明知人地on9 加把口 多舊魚

服務業這字太美化了。。。。多得劉華同鄭至奸將之成奴隸

老九今次聰明過頭

我覺得係市民亂爆料

64k 入5.5

全程咁平?

返到站頭冇轉分段

老九今次聰明過頭

我覺得係市民亂爆料

64k 入5.5

全程咁平?

返到站頭冇轉分段

全程8.4
設現金雙向分段5.8
㰖隧出九龍快線反左部私家車

How

How

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞