連登巴膠怒屌連尼住暨廢老惡人告狀亂插卡佬專區

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
今晚成個東九都塞

起動九龍東

東行好震撼

彩虹想上車都唔知 十架九架打爆晒 龍翔道東行前後兩個站多人到痴線
今晚成個東九都塞

起動九龍東

東行好震撼

彩虹想上車都唔得 十架九架打爆晒 龍翔道東行前後兩個站多人到痴線
今晚成個東九都塞

我fb見我大學舊同學講話部車一個鐘行得10米左右
今晚成個東九都塞

起動九龍東

東行好震撼

傷港咸魚共享起動東九龍榮耀
今晚成個東九都塞

起動九龍東

東行好震撼

傷港咸魚共享起動東九龍榮耀

呢頭89出完avc加班
嗰頭89X都出埋一份
今晚成個東九都塞

其實衰邊個位?
今晚成個東九都塞

其實衰邊個位?

迴旋處 例牌
另外有部 Avbe@42c (好似) 係牛頭角撞的士
今晚成個東九都塞

其實衰邊個位?

mm4353 @42c 撞的士
觀塘市
褲蠔大法好

Pants oyster dafa is good

庫豪大法好

因為好重要所以要講三次

環保處電話幾多號
真係坐親ASUD都要屌佢條樓梯一次

其實同 atenu 條方梯唔差太遠
KM7241@69M
Diu個個站都播九巴轉龍運A減6蚊

UD條梯正常喎
反而橙狗條三尖八角方梯真係不知所謂
又窄,扶手擺位又唔就手

UD條梯正常喎
又窄,扶手擺位又唔就手

呢兩三年d 新車, 最好行係新巴38xx ,
曲梯+ 轉角位夠闊, 級位高度合理

UD條梯正常喎
又窄,扶手擺位又唔就手

設計差勁, 上幾級突然收窄

UD條梯正常喎
又窄,扶手擺位又唔就手

ASUD頂嗰級真係個個客都屌晒老母
突然得半級

UD條梯正常喎
又窄,扶手擺位又唔就手

ASUD頂嗰級真係個個客都屌晒老母
突然得半級

你唔講我都唔記得
I5
最快

其實今日已經開始用
沙廠旗下剩低既11部龍仔全部提早除牌

做咩唔等埋 白金紅 三代同堂

64k 再沒龍仔

沙廠次次都係咁

早至S3V S3N
到依家ADS
仲以為JD牌ADS可以臨尾6月係64K度開party

咁點解今日仲見到JB牌ATR係街行

64k 再沒龍仔

沙廠次次都係咁

早至S3V S3N
到依家ADS

ADS落後的多一級地台設計 同時短車唔實用 正如97年勝利二型一樣 雞肋也

64k 再沒龍仔

沙廠次次都係咁

早至S3V S3N
到依家ADS

係反而沙廠AV玩到最後一日

64k 再沒龍仔

沙廠次次都係咁

早至S3V S3N
到依家ADS

退完11部龍仔
轉個頭入返8部橙蛋

九廠是日都入左6部mmc

做乜撚野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞