連登巴膠怒屌連尼住暨廢老惡人告狀亂插卡佬專區

1001 回覆
8 Like 1 Dislike

膠都費事俾
2214@E22A

膠都費事俾

攞命
你用大銀唔通計到有幾仙你點俾?
真係on膠到呢
x12
估唔到je1006幾好冷氣
等車等到出哂汗見到佢心諗仆街
前面阿婆拎住成揪餸唔夠力上車 卡佬都無撳低個台
6514@A22

膠都費事俾

攞命
真係on膠到呢
x12

老實講 今次老九自己捉蟲
好地地show 返正價,拍卡自動95折咪得
你直接比個95折價人睇,人地照比吹人唔漲喎,個個睇豬紙既話淨係班次都有排嘈你啦
UK8773@74X
前車出豬果斷pass
呢個天氣真係咪搞我
TT9460@290A開得咁趕 係荃灣西1407先開

係咪跳飛機跳錯咗?
城巴站長怒屌新假期害人不淺
https://lihkg.com/thread/225859/page/1?ref=ios

https://m.facebook.com/TungChungFuture/photos/a.1016385488376567.1073741828.1003058899709226/1734442843237491/?type=3
新假期

遲你5分鐘

城巴站長投稿 ]
[ 新假期週刊害人不淺 ]

//新假期個fd page介紹跑道尾
令假日多左好多外人入尼
但他們只是盲目追隨潮流
入去又不預先做好準備
一大班偽文青情侶企在往逸東方向的S52站
見到飛機維修區方向的S52轉灣走
就立即以不友善的態度鬧我
話:架S52飛站嘅?個司機盲_左?咁_多人企係度

我先以唔好意思回應
再回應:架巴士冇飛站

對方立即反駁
我_你牙!你打開眼講大話!咁_多人見到

我秒回:你對眼生係後面?"只往東涌逸東"你冇讀書?定天生文盲?

38條隊d人望晒過尼

然而,我做左3日假期版東涌站,呢d事平均每5分鐘發生一次,簡直"假日限定"。

利申: 我只是X巴站長一名//

Tsun Yin Yip
https://www.facebook.com/TungChungFuture/photos/a.1016385488376567.1073741828.1003058899709226/1734442843237491/?type=3&theater
同一分鐘
ASUD@14
Now @Kwun Tong Town Center
ASUD@14
Now @Kwun Tong Town Center

16 order

膠都費事俾

攞命
真係on膠到呢
x12

今天做32m 郵差叔叔問我 “乜唔係4.7咩?”

膠都費事俾

攞命
真係on膠到呢
x12

你直接比個95折價人睇,人地照比吹人唔漲喎,個個睇豬紙既話淨係班次都有排嘈你啦

老母話: 世上本來沒傻瓜 傻瓜人數太多了 那就齊齊做傻瓜平常化之
城巴站長怒屌新假期害人不淺
https://lihkg.com/thread/225859/page/1?ref=ios
搭車返工,好多一家大細去玩,無位坐

膠都費事俾

攞命
真係on膠到呢
x12

今天做32m 郵差叔叔問我 “乜唔係4.7咩?”

好彩你今彩唔係做潘多拉之星

膠都費事俾

攞命
真係on膠到呢
x12

老母話: 世上本來沒傻瓜 傻瓜人數太多了 那就齊齊做傻瓜平常化之

老九今次聰明過頭
6514@A22

常用車
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞