連登巴膠怒屌連尼住暨廢老惡人告狀亂插卡佬專區

1001 回覆
8 Like 1 Dislike

不孝子名單
1 秋本(不孝教教主)
2 潮乜春(不孝教首席教徒)
3 IFC天台
4 GK9094
5 141906
6 換襪喪志
7 小獌
8 雜近評
9 seohyunbb
10 薯仔邊忽好食
11 蓮尼住
12 Jack_Galaxy
15 點火石
16 未雨稠膠
17 訓啦!_好樣
18 寶馬七系好長
19 人大陽痿會

(偽)不孝女名單
13 安娜
14 屯門詠池

唔好靜靜雞del個名

以上名單請永久置頂 直至找數為止

開post範文(#報告完畢): https://docs.google.com/document/d/1ToCBP7HcAwKkWjqmmpSiLq79T_tnoUFHTaKbVMyjH78/edit?usp=sharing
秋本翻譯列表:
不孝之子=秋本_五十鈴
潘朵拉之星=72-08車
7號馬=紅海灣72-07車
墮馬=雷神墮馬壞車
騎馬=???
跑馬=???
豪邁=45
機車=26
高壯女神=某間大快樂嘅某個深得秋本喜愛的女職員/a.k.a.冇圖/[img]圖片網址[/img]
驢仔=46
食梨=31M
含象=32M
青綠色戰衣=九記制服
果棉蛋=國民黨
免煎蛋=民進黨

N年前翻譯列表:
食柴=寶輪廠
不孝潮文:
巴打
你要脫毒其實好易,但亦都可以好難
講樣
根據#1幾張有你樣既相
我相信你有資格入外貌協會做會員
講錢
我相信以你的收入和穩定程度
要識個女友唔難(養就辛苦少少 但食下飯送少少野俾女仔唔係問題)
講身份
你衰極都係xxx(職業)
衰極都唔會收工成身臭
起碼港女唔會岐視你同你既身份
但點樣你仲係毒
唔係因為以上三個原因
亦都唔係你唔夠膽識
而係因為你不孝!!!fuck
成日都無
害一眾巴打次次見到你好多時都係要追你數!
作為一個男人
點可以咁無承擔!
連張圖都無
攪到你/伯友成日俾人問侯fuck
我係條女 見到條仔成日係高登追數
仲要累到伯母俾人問侯咁不孝
我都唔好意思話係xxx(不孝子)條女啦!
所謂不孝有三 無圖為大
你都係早日俾返出嚟找數
好讓一眾巴打唔使追你數
咁女仔見到你係一個有承擔既男人
加上你樣錢同身份都OK既
先會放心同你交往 托身於你
以作為xxx(不孝子名)呢個xxx(職業)既女友/女人為榮
然後
xxx(不孝子名)你就可以成功脫毒
結論: 請早日交出 利己利人
祝你 工作順利 早日交圖 脫毒成功

宣傳易(歡迎投稿g g g)

我哋有個 Whatsapp Group,歡迎PM潮乜春加入g g g

g 長期招人連機打 扑街芒 不能出水嘅洗衣機

記得放底1蚊跟機 g g g

秋本高壯女神的範例:

今日N269是坐0418天慈開果班 0430先到我樓下遲左2分 跟住0518又係未到昌榮圈 0530先到米夫 落車過馬路果陣見到已經後車都到

如果準時到兼正常車速的話 樓下起行54分 0522可到 唔使過失左班01工程車

咁搞的話同直接收車做少架 0404下一班0432有乜分別
lm
今日N269是坐0418天慈開果班 0430先到我樓下遲左2分 跟住0518又係未到昌榮圈 0530先到米夫 落車過馬路果陣見到已經後車都到

如果準時到兼正常車速的話 樓下起行54分 0522可到 唔使過失左班01工程車

無, N269 碌車唔係今日先講

樓下坐起行54分都夠碌啦 仲要62分

你自己都係彼此彼此啫

你自己都係彼此彼此啫

我係車多先咁 通宵根本係蒙古草原開車 邊可能碌到同後車孖住黎

你自己都係彼此彼此啫

我係車多先咁 通宵根本係蒙古草原開車 邊可能碌到同後車孖住黎

不用真係好少聽話通宵線會碌車

你自己都係彼此彼此啫

呢個故事教大家要將心彼己,唔好律己以寬
viu晚吹 講起過關線 我fd做連床褥雪櫃都見過 仲有痴線佬帶開山刀上車
viu晚吹 講起過關線 我fd做連床褥雪櫃都見過 仲有痴線佬帶開山刀上車

司機醜樣係堅 喺元朗廠發生
唔知上鏡嘅carlo係咪我識嘅
留名

司機醜樣係堅 喺元朗廠發生
唔知上鏡嘅carlo係咪我識嘅

下星期仲有,記住睇
留名

你自己都係彼此彼此啫

呢個故事教大家要將心彼己,唔好律己以寬

秋本成日比位人入

你自己都係彼此彼此啫

不用真係好少聽話通宵線會碌車

坐過你就知
兩部新金雞一齊掛16
TC9565@277X
今日好似有部跨廠特
兩部新金雞一齊掛16

返2A算吧啦
兩部新金雞一齊掛16

返2A算吧啦

做訓練車算吧啦
兩部新金雞一齊掛16

返2A算吧啦

做訓練車算吧啦

玩野呀

新金雞不知幾好坐 話唔好坐個堆正一走寶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞