連登巴膠怒屌連尼住暨廢老惡人告狀亂插卡佬專區

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
RT9886@53
有好多拖友

我帶女搭64k遊河

64K 坐到頭暈
沿線得堆廢車場貨櫃場, 村屋
RT9886@53
有好多拖友

我帶女搭64k遊河

64K 坐到頭暈

坐得梗係睇拓海摙車
RT9886@53
有好多拖友

我帶女搭64k遊河

64K 坐到頭暈

坐得梗係睇拓海摙車

Me A0

應該搭IO6

成堆紅色炒埋一碟
E2IA 竟然搬去做開荒牛

今日坐左轉3824@14

對頭d 33xx dup到停咁濟
E2IA 竟然搬去做開荒牛

豐田大亂鬥

豐田大亂鬥

大家都係紙皮車

支那廢青馬交代理係唔係都係大瘡行

呢樣真係唔知
財政廳張list入面,3款青年都係當日維澳無買到既車款

話時話,我哋有上年有位搞邨巴嘅巴打喪屌魚塘,話係“新車冇得頂,舊咗唔洗整”嘅典範
而家喺香港已經唔覺有咩人買魚塘,澳門嘅魚塘會唔會都係咁易玩完

達人

lilywhites

佢去左邊?

私信完 佢話休養中 佢連高登冇晒人都唔知發生咩事

N269連續兩日收一架 今日平時樓下0428到 落都去有人話0421見佢走左 即係天慈開原0418變0411 我就坐左0432天慈開果班 又係天慈起一個鐘都未去到昌榮圈 上車起計坐一個鐘先到米夫 又係落車過條馬路後車又到了

結論同0411下班就0446 相隔35分一班冇分別 仲衰撚過上次

反正成日都一架收一架碌到同後車痴住到 不如直接由10架車打14分一班cut到8架車行20分~25一班啦

天慈行去天耀很遠嗎???
N269連續兩日收一架 今日平時樓下0428到 落都去有人話0421見佢走左 即係天慈開原0418變0411 我就坐左0432天慈開果班 又係天慈起一個鐘都未去到昌榮圈 上車起計坐一個鐘先到米夫 又係落車過條馬路後車又到了

結論同0411下班就0446 相隔35分一班冇分別 仲衰撚過上次

反正成日都一架收一架碌到同後車痴住到 不如直接由10架車打14分一班 -->( Cut到8架車行)

頂610s

落荃灣好心搭 48X 啦

第一城呢?

43X

水廠呢

廣源落荃灣有咩推介

我都想知
廣源對面咪水廠囉 [][url]https://na.cx/i/3gUGURq.jpg[/[/url]

唔明

google下
btw 自膠
比左條女玩泊車 game
而家日日搶左我部電話黎泊車

好似漏左啲野咁

6s 定7

6S

想trade 3dtouch+gen2 touch id

香港有nokia 6現貨賣未

7/5 今早凌晨,有乘客乘搭龍運巴士NA34路線時短付車資,原為$40車費乘客只投$25於錢箱內。車長要求補回差額時,乘客以自己「只搵一萬蚊個月」為由,向車長又跪又拜以求不作追究。最後車長讓該名乘客登車,但叮囑該乘客於下次乘車時補回$15差額。

*片段轉載自陳肥智。
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1310167959020902&id=459548207416219

我建議一係樓下做連鎖快餐員工 一係申請食鹵棕

樓下大家樂一個月有近萬一 已經好過你山長水遠入機場番工啦

大乂樂有萬一。。。你信阿

高壯女個女同事 同佢男同事結婚再咇兩件出黎之後兩公婆都冇做落去 鬼咩。。。兩公婆加埋收入先得萬六(絕對高唔過巴士佬) 租劏房又冇左萬一 剩返5千蚊養一家4口啦喎。。。。

而且呢啲連鎖飲食冇長約 例牌18個月就四骨拜 過返半年冷河再入返又係由最低工資做起 冇年資可言

1:支那pec 都唔一定有$11k
2:高壯女[img]圖片網址 [/img]
RT9886@53
有好多拖友

我屌我搭中單層

$16幫到你
過多幾日又有北大人黎澳門,肯定周圍都塞車
過香港幾日見下我老媽子+ 買電話+買細路補習功課+遊車河算
過香港幾日見下我老媽子+買電話+買細路補習功課+遊車河算

Nokia6

唉鳳蛇姨128/唉鳳陸蛇128

Nokia6

銀白色,不了

純銀色

Nokia6

銀白色,不了

咁你地有乜推介,反正工作用機,夠襟用就得

你可以訂咗先
咁六月又有籍口過來牛河

黑色訂住先都係好選擇

聽晚住美荷樓,之後兩晚住上環宜必思

有無遊河必坐推介

呢期呢邊治安麻麻

我係澳門槍林彈雨既環境下成長,小事啦

廿年前日日/隔日朝早新聞指定內容:澳門xxx發生燒車,xx部車被燒毀

有無遊河必坐推介

呢期呢邊治安麻麻

我係澳門槍林彈雨既環境下成長,小事啦

啲蝻冇乜譜㗎

蝻真係 前日元朗 元朗18上水/元朗上村格離冬菇亭先玩爆樽 call 皇氣

有無遊河必坐推介

浪費時間ge 牛河定 觀光先 ?
905 啦, lo6啦, 港島9 , 置富孖寶37a&b,
792m 啦,
呢堆線以置富孖寶最易坐褲蠔b9

我到而家都未坐過E500H,又想坐下港版比亞迪,仲有部冷氣電車仲有無出黎

e500h =5b, 78=byd

E50H 西環多數有

想享受就970X,記得香港仔上坐車頭享受衝落山道天橋果一刻

香港仔旺角金雞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞