連登巴膠怒屌連尼住暨廢老惡人告狀亂插卡佬專區

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
RT9886@53
有好多拖友

我屌我搭中單層

E200幾好呀,定短雞

我鐘意二老蘇MT112L同三菱BK117L多啲

師兄你咁重口味...

後者google都唔知咩黎
前者小學雞旅行次次坐到暈
仲差過貨車既避震加埋劣等汽車香薰
雖然volvo B7r都唔會好好多
不過好似無坐過頭機意老蘇

後者係三菱頭機 從前還我路權有三款車身密封窗版(捷聯/亞洲/新亞) 九鐵都有入黎行k1x 仲有玫瑰崗都有 可能我記錯型號

頭機五十鈴我以前校車搭過, CY牌, 直頭係嶼巴頭4架意蘇蘇果隻

當年仲有捷聯車身百福兩架, 其中一架CB牌行馬鞍山線, 一路去到95年定96年, 突然換左架尾機捷聯五十鈴(子彈頭車身, 嶼巴果隻係前機), 車牌 GF873, 成件事 upgrade哂!

上星期仍在沙田見到架 GF873, 不過車身唔同左, 唔知架車係 rebody過定係純粹留牌?

你果架捷聯百福車身 應該係JL-A型 同那些年柴灣角中染廠(現今愉城)有架私家廠巴同一九九九車身 係意老蘇9.96噸FSR貨車改成的39座中型巴士
RT9886@53
有好多拖友

我屌我搭中單層

E200幾好呀,定短雞

師兄你咁重口味...

後者係三菱頭機 從前還我路權有三款車身密封窗版(捷聯/亞洲/新亞) 九鐵都有入黎行k1x 仲有玫瑰崗都有 可能我記錯型號

頭機五十鈴我以前校車搭過, CY牌, 直頭係嶼巴頭4架意蘇蘇果隻

當年仲有捷聯車身百福兩架, 其中一架CB牌行馬鞍山線, 一路去到95年定96年, 突然換左架尾機捷聯五十鈴(子彈頭車身, 嶼巴果隻係前機), 車牌 GF873, 成件事 upgrade哂!

上星期仍在沙田見到架 GF873, 不過車身唔同左, 唔知架車係 rebody過定係純粹留牌?

你果架捷聯百福車身 應該係JL-A型 同那些年柴灣角中染廠(現今愉城)有架私家廠巴同一車身 係意老蘇9.96噸FSR貨車改成的39座中型巴士
過多幾日又有北大人黎澳門,肯定周圍都塞車
過香港幾日見下我老媽子+買電話+買細路補習功課+遊車河算

Nokia6

銀白色,不了

咁你地有乜推介,反正工作用機,夠襟用就得

你可以訂咗先
咁六月又有籍口過來牛河

黑色訂住先都係好選擇

孝子

RT9886@53
有好多拖友

我屌我搭中單層

E200幾好呀,定短雞

師兄你咁重口味...

你果架捷聯百福車身 應該係JL-A型 同那些年柴灣角中染廠(現今愉城)有架私家廠巴同一車身 係意老蘇9.96噸FSR貨車改成的39座中型巴士

長百福同短五十鈴都有
短五十鈴得37個位, 當年司機位同後面第一排正式座位隔好闊, 校巴公司整左塊板係司機位後面, 咁就坐多兩隻鴨仔
甜橙部5711 咁快得反啲風 點捱到夏天

背多 fun
聽晚住美荷樓,之後兩晚住上環宜必思

有無遊河必坐推介

有無遊河必坐推介

浪費時間ge 牛河定 觀光先 ?
905 啦, lo6啦, 港島9 , 置富孖寶37a&b,
792m 啦,
呢堆線以置富孖寶最易坐褲蠔b9

有無遊河必坐推介

792m 啦,

我到而家都未坐過E500H,又想坐下港版比亞迪,仲有部冷氣電車仲有無出黎

有無遊河必坐推介

呢期呢邊治安麻麻

Nokia6

銀白色,不了

你可以訂咗先
咁六月又有籍口過來牛河

黑色訂住先都係好選擇

孝子

有無遊河必坐推介

呢期呢邊治安麻麻

我係澳門槍林彈雨既環境下成長,小事啦

有無遊河必坐推介

呢期呢邊治安麻麻

啲蝻冇乜譜㗎

有無遊河必坐推介

呢期呢邊治安麻麻

有無遊河必坐推介

呢期呢邊治安麻麻

啲蝻冇乜譜㗎

老豆教落,先評估下夠唔夠對面打
夠既就同佢開拖

唔夠的話就放低身上面所有cash, 盡量留返證件電話比自己

有無遊河必坐推介

呢期呢邊治安麻麻

咁的話一定夾時間坐混撚
白板落長廣博30好似穩陣好多

Nokia6

銀白色,不了

你可以訂咗先
咁六月又有籍口過來牛河

黑色訂住先都係好選擇

孝子

有無遊河必坐推介

呢期呢邊治安麻麻

咁的話一定夾時間坐混撚
白板落長廣博30好似穩陣好多

仲有8X/19永續富豪

有無遊河必坐推介

792m 啦,

我到而家都未坐過E500H,又想坐下港版比亞迪,仲有部冷氣電車仲有無出黎

e500h =5b, 78=byd
https://www.facebook.com/tang.earthquake/videos/1368936956515251/
大潭水塘又出事

岩岩先睇到, 笑死
究竟之前打橫果架的士要點搞? 同埋點做到

有無遊河必坐推介

792m 啦,

e500h =5b, 78=byd

E50H 西環多數有

想享受就970X,記得香港仔上坐車頭享受衝落山道天橋果一刻
E2IA 竟然搬去做開荒牛

RT9886@53
有好多拖友

我帶女搭64k遊河
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞