連登巴膠怒屌連尼住暨廢老惡人告狀亂插卡佬專區

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
甜橙啲保養

剩係聽過甩波棍

其實幾有倫敦巴士feel

根本係消防車

真係要講其實唔差
至少比飛機橙啲抽油煙機同升降機好

幾有新鮮感
九巴會用顏色作為唔同時代巴士嘅特色其實幾好
只要唔好搞埋d舊金巴
澳門巴膠終於開到ac劉明

澳門啲巴士

兩蚊程,唔好咁高要求

啱啱去完澳門,表示賭場車博賭場車

我上個禮拜都去咗澳門
瘋狂搭d免費巴士
今日返過黎香港,坐足5程巴士,過足癮飽晒

坐左乜野車

dennis, dennis & dennis

一架富豪都唔中?

Dennis大法好
建議
青衣對外巴士重組
41 取消
241X全日 30分鐘一班(7車)
42縮短青衣地鐵站至又一城(循環線)(4車)
青衣地鐵站<> 長亨邨<>長康邨<>原線>美孚>長沙灣(長沙灣道)>深水埗>白田/石硤尾>又一城>澤安邨>龍翔道>長沙灣>美孚>原線
前往九龍城太子道西順利彩虹等地區由轉乘優惠及42C代替
42A全日不停荔枝角深水埗(cut 2車)
43C全日(9車)
增設258A
良景>青衣
良景>田景>大興>山景>屯門公路轉車站>長康(青衣西路)>青衣站
只開0730
求狠批

青衣巴士線應該到2047都仲未認真重組
年年都係將部份線減車 再整多幾條繁忙時間車 當做左野 一步步陰乾全日巴士服務

遲下可能非繁得返249M 其他請善用港鐵

248+249

仲有條用青衣價屈沙田居民去荃灣既49x

落荃灣好心搭 48X 啦

建議
青衣對外巴士重組
41 取消
青衣地鐵站<> 長亨邨<>長康邨<>原線>美孚>長沙灣(長沙灣道)>深水埗>白田/石硤尾>又一城>澤安邨>龍翔道>長沙灣>美孚>原線
43C全日(9車)
增設258A
良景>青衣
良景>田景>大興>山景>屯門公路轉車站>長康(青衣西路)>青衣站
只開0730
求狠批

年年都係將部份線減車 再整多幾條繁忙時間車 當做左野 一步步陰乾全日巴士服務

248+249

第一城呢?

43X

水廠呢
褲蠔大法好

Pants oyster dafa is good

庫豪大法好

因為好重要所以要講三次

環保處電話幾多號

幾時有返6xx@969

應該如何幫佢上位?

繼續有花生

濰河以南不嬲鹹魚打柒埋車長跟手投訴車長打人 然後鄭至奸又做野
今日九巴有成14架新車出牌

講真其實飛機橙要搞幾耐先掟到批舊車去老九
批12.8新車真係就黎擺到發臭

龍記最希望都係掟走堆B9
但係出面仲邊有廠想收留更多BE

直梯西瓜波轉做訓練巴好過攞市區d車啦

BE好似歐三定歐四?

歐三

根據歐盟屠殺計劃 2006年10月1日後首次登記的商用車 即使引擎係歐三都當左係歐四
今晚做發財車,有個大陸佬一上車就嘈點解無wifi, 嘈到落車都仲講緊

唉。。。得十零分車程就到啦
建議
青衣對外巴士重組
41 取消
43C全日(9車)
增設258A
良景>青衣
只開0730
求狠批

248+249

第一城呢?

43X

水廠呢

咪差唔多。。

248+249

第一城呢?

43X

水廠呢

廣源落荃灣有咩推介

咁鬼叫班巴士佬比人跟車咩…抵炒喎
今晚做發財車,有個大陸佬一上車就嘈點解無wifi, 嘈到落車都仲講緊

發財車又乜嘢名詞嚟?

發財車又乜嘢名詞嚟?

賭場免費穿梭巴士 因搭佢去發財而名

咁鬼叫班巴士佬比人跟車咩…抵炒喎

又係一條毒撚on9仔
安達 D 客已經戇鳩
點知連巴膠都係戇鳩鳩
安達 D 客已經戇鳩
點知連巴膠都係戇鳩鳩

聽講佢住葵涌
安達 D 客已經戇鳩
點知連巴膠都係戇鳩鳩

聽講佢住葵涌

咁直頭戇撚柒鳩
跨區死氣喉好屌啲咩
安達 D 客已經戇鳩
點知連巴膠都係戇鳩鳩

洪福都唔好得去邊
安達 D 客已經戇鳩
點知連巴膠都係戇鳩鳩

洪福都唔好得去邊

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞