連登巴膠怒屌連尼住暨廢老惡人告狀亂插卡佬專區

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
第一站完成,買左部zenfone 3,兩千三蚊

之後等夠鐘check-in, 再返BU申請補返d文件就是日完工可以遊車河
796x又收車啦屌你老母
796x又收車啦屌你老母

爛🍊

有冇巴打識上網查呢架車咩野出廠年份?

y2k左右

咦, 即係果架子彈頭玩左幾年就換左牌比呢架車喎

未必。。。可能捷聯子彈頭 應該95玩到08年 就換呢架當時8年車齡的呢架ck身

之後等夠鐘check-in, 再返BU申請補返d文件就是日完工可以遊車河

搭乜黎香港
宇航定B929
N269連續兩日收一架 今日平時樓下0428到 落都去有人話0421見佢走左 即係天慈開原0418變0411 我就坐左0432天慈開果班 又係天慈起一個鐘都未去到昌榮圈 上車起計坐一個鐘先到米夫 又係落車過條馬路後車又到了

結論同0411下班就0446 相隔35分一班冇分別 仲衰撚過上次

反正成日都一架收一架碌到同後車痴住到 不如直接由10架車打14分一班cut到8架車行20分~25一班啦

天慈行去天耀很遠嗎???

我住兩橦柳京大飯店果條邨

直接頌富上唔係仲好咩

唔係邊度上既問題。。。而係一架收 下架碌到米夫就痴住下下架。。。咁既話出十架把撚咩 cut兩架慳皮好過啦

仲有 條友天慈去頌富12分 頌富到米夫外皮又60分 圈頭入站頭又花3分 但師傅表就行70分 係深宵有如蒙古草原開車既情況下都可以過鐘。。。。

搭乜黎香港
宇航定B929

金光
74A同278K換長雞仔
73A上AVW

y2k左右

未必。。。可能捷聯子彈頭 應該95玩到08年 就換呢架當時8年車齡的呢架ck身

仲可以係呢部車用二手車身份轉咗收,而家車主套舊牌俾佢取代原先嗰個車牌

y2k左右

仲可以係呢部車用二手車身份轉咗收,而家車主套舊牌俾佢取代原先嗰個車牌

73A上AVW

73A上AVW

因為AVC要改做訓練巴
繼 SD9537 後,再有全新九巴 B9TL 12 米新車於 Wright 北愛爾蘭總部裝嵌
https://m.facebook.com/ATENVIRO/posts/10155095314376469
下期題屌紅九巴死氣喉
繼 SD9537 後,再有全新九巴 B9TL 12 米新車於 Wright 北愛爾蘭總部裝嵌
https://m.facebook.com/ATENVIRO/posts/10155095314376469

怕咗馬拉

怕咗馬拉

下期題 ?

夏天d豬
下期題 ?

下期題 ?

連登巴膠怒屌老九紅燈籠死氣喉暨死巴敗打卡佬專區
我美荷樓過BU,應該仲係2F最就腳嗎

夏天d豬

怕咗馬拉

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞