連登巴膠怒屌連尼住暨廢老惡人告狀亂插卡佬專區

1001 回覆
8 Like 1 Dislike

唔該所有B 系路線站助高過出邊$5~10/小時

藍田迴旋處 ?

入部貨車陣35座意蘇蘇嘅話,
呢度會有人坐船過去幫你屌爆條死氣喉

入部咁既野,肯定搵唔到人開工
而家例牌星期六晚都要自己做威記港澳碼頭

點解唔學還我路權咁入支那廢青

你要買都要有人賣先得
還我路權間公司(唔知我有無會錯意) 係澳門既分公司都係買宇通

支那廢青馬交代理係唔係都係大瘡行

呢樣真係唔知
財政廳張list入面,3款青年都係當日維澳無買到既車款

話時話,我哋有上年有位搞邨巴嘅巴打喪屌魚塘,話係“新車冇得頂,舊咗唔洗整”嘅典範
而家喺香港已經唔覺有咩人買魚塘,澳門嘅魚塘會唔會都係咁易玩完

新車己經用返雞

你要買都要有人賣先得
還我路權間公司(唔知我有無會錯意) 係澳門既分公司都係買宇通

呢樣真係唔知

話時話,我哋有上年有位搞邨巴嘅巴打喪屌魚塘,話係“新車冇得頂,舊咗唔洗整”嘅典範
而家喺香港已經唔覺有咩人買魚塘,澳門嘅魚塘會唔會都係咁易玩完

達人

老九學港鐵搞八達通特惠站
https://www.facebook.com/plaxtonlbuspage/posts/1309202845784080

可以日日拍 $12.5返元朗

頭先睇拆彈專家
個紅隧口係幾似, 不過少少位可以執執

1. "雷達 偵查車速" 藍色牌字體
2. 冇左真實版行政大廈門口182個巴士站

睇完之後搭249x巴士返沙田, 我想問問 如果佢過完南橋之後靠左上左三號幹線, 仲可唔可以入得返尖山隧道?

睇下cut 唔cut 到線 舊荔園位
比左條女玩泊車 game
而家日日搶左我部電話黎泊車

圖片網址
同埋
有借口出iPhone

好似漏左啲野咁

[img]圖片網址 [/img]

好似漏左啲野咁

6s 定7
咁講啦,舊年買左兩部BLK,落地全部搞掂七十個有找,仲想點

之前大想頭諗過入幾部威記果款14噸man, 計過數如果用10年係養得起部車有突,不過怕偉大既澳門維修業界無人識整,所以都係繼續中國製算

14噸man正阿

入部貨車陣35座意蘇蘇嘅話,
呢度會有人坐船過去幫你屌爆條死氣喉

你要買都要有人賣先得

呢樣真係唔知

達人

lilywhites

佢去左邊?

私信完 佢話休養中 佢連高登冇晒人都唔知發生咩事
5月10號 L廠又黎料

238M會唔會又上番晒ATEU
成條線大執
定係輪到36M/243M/278X

36m掛12.8
N269連續兩日收一架 今日平時樓下0428到 落都去有人話0421見佢走左 即係天慈開原0418變0411 我就坐左0432天慈開果班 又係天慈起一個鐘都未去到昌榮圈 上車起計坐一個鐘先到米夫 又係落車過條馬路後車又到了

結論同0411下班就0446 相隔35分一班冇分別 仲衰撚過上次

反正成日都一架收一架碌到同後車痴住到 不如直接由10架車打14分一班cut到8架車行20分~25一班啦
N269連續兩日收一架 今日平時樓下0428到 落都去有人話0421見佢走左 即係天慈開原0418變0411 我就坐左0432天慈開果班 又係天慈起一個鐘都未去到昌榮圈 上車起計坐一個鐘先到米夫 又係落車過條馬路後車又到了

結論同0411下班就0446 相隔35分一班冇分別 仲衰撚過上次

反正成日都一架收一架碌到同後車痴住到 不如直接由10架車打14分一班 -->( Cut到8架車行)

強烈要求更新名單

唔靚廢時嚇親人

有人喺九碼同佢一齊見到秋本揸46 但佢掛住禁電話唔理我yaap手

46幾時搬咗去九碼?
今晚做發財車,有個大陸佬一上車就嘈點解無wifi, 嘈到落車都仲講緊

唉。。。得十零分車程就到啦

發財車又乜嘢名詞嚟?

賭場車

唔係好明秋本做乜嘢賭場車
5月10號 L廠又黎料

成條線大執

36m掛12.8

你操咗12.8?
屯公往荃灣方向

反正成日都一架收一架碌到同後車痴住到 不如直接由10架車打14分一班 -->( Cut到8架車行)

以前秋本可以追到72前車
而家秋本可以72後車追到
今晚做發財車,有個大陸佬一上車就嘈點解無wifi, 嘈到落車都仲講緊

唉。。。得十零分車程就到啦

發財車又乜嘢名詞嚟?

賭場車

唔係好明秋本做乜嘢賭場車

賭場接駁巴士
5月10號 L廠又黎料

成條線大執

36m掛12.8

你操咗12.8?

亂估啫。。。冇操過 不過我遲下個牌真係渣到12.8有凸

仲有條用青衣價屈沙田居民去荃灣既49x

落荃灣好心搭 48X 啦

第一城呢?

43X

水廠呢

廣源落荃灣有咩推介

我都想知
廣源對面咪水廠囉 []https://na.cx/i/3gUGURq.jpg[/

唔明

好似漏左啲野咁

6s 定7

6S

強烈要求更新名單

唔靚廢時嚇親人

有人喺九碼同佢一齊見到秋本揸46 但佢掛住禁電話唔理我yaap手

46幾時搬咗去九碼?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞