連登巴膠怒屌連尼住暨廢老惡人告狀亂插卡佬專區

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
968@88R
上層冷氣好凍

今晚office收工之後又要做發財車

968@88R
上層冷氣好凍

咁咪好囉
夏天is coming
968@88R
上層冷氣好凍

咁咪好囉
夏天is coming

通常冷氣凍嘅城記豪都係虧嘅

氹仔銀河果邊啲發財車唔過橋既話真係行程短到嘔 唔知有冇5公里一圈

氹仔銀河果邊啲發財車唔過橋既話真係行程短到嘔 唔知有冇5公里一圈

北安碼頭去到威記巴士總站,剛好3km一程

單程定循環線一圈?
38xx@15X

單程定循環線一圈?

單程

沙廠旗下剩低既11部龍仔全部提早除牌

建議
青衣對外巴士重組
41 取消
241X全日 30分鐘一班(7車)
42縮短青衣地鐵站至又一城(循環線)(4車)
青衣地鐵站<> 長亨邨<>長康邨<>原線>美孚>長沙灣(長沙灣道)>深水埗>白田/石硤尾>又一城>澤安邨>龍翔道>長沙灣>美孚>原線
前往九龍城太子道西順利彩虹等地區由轉乘優惠及42C代替
42A全日不停荔枝角深水埗(cut 2車)
43C全日(9車)
增設258A
良景>青衣
良景>田景>大興>山景>屯門公路轉車站>長康(青衣西路)>青衣站
只開0730
求狠批

青衣巴士線應該到2047都仲未認真重組
年年都係將部份線減車 再整多幾條繁忙時間車 當做左野 一步步陰乾全日巴士服務

遲下可能非繁得返249M 其他請善用港鐵

248+249

仲有條用青衣價屈沙田居民去荃灣既49x

落荃灣好心搭 48X 啦

做咩唔等埋 白金紅 三代同堂
建議
青衣對外巴士重組
41 取消
241X全日 30分鐘一班(7車)
42縮短青衣地鐵站至又一城(循環線)(4車)
青衣地鐵站<> 長亨邨<>長康邨<>原線>美孚>長沙灣(長沙灣道)>深水埗>白田/石硤尾>又一城>澤安邨>龍翔道>長沙灣>美孚>原線
前往九龍城太子道西順利彩虹等地區由轉乘優惠及42C代替
42A全日不停荔枝角深水埗(cut 2車)
43C全日(9車)
增設258A
良景>青衣
良景>田景>大興>山景>屯門公路轉車站>長康(青衣西路)>青衣站
只開0730
求狠批

青衣巴士線應該到2047都仲未認真重組
年年都係將部份線減車 再整多幾條繁忙時間車 當做左野 一步步陰乾全日巴士服務

遲下可能非繁得返249M 其他請善用港鐵

248+249

仲有條用青衣價屈沙田居民去荃灣既49x

落荃灣好心搭 48X 啦

快啲到
香港已經全低地台

做咩唔等埋 白金紅 三代同堂

64k 再沒龍仔
香港已經全低地台

當然沒有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞